News

VIDEO Gabriela Firea e din nou însărcinată

VIDEO Gabriela Firea e din nou însărcinată

Fosta vedetă de televiziune, mămica unui băieţel de doi ani şi jumătate, şi-a surprins apropiaţii când i-a anunţat că va mai aduce pe lume un copil. Iar soţul ei, primarul oraşului Voluntari, e compleşit de veste: vor mai avea un băieţel!

Trupa de băieţi din familia Firea-Pandele se va mări cu un membru. O veste surprinzătoare pentru cei doi soţi, care sperau ca, de data aceasta, să aibă o fetiţă.

„Inevitabilul s-a produs şi „molecula” cu numărul 3 va fi... tot un băieţel, ceea ce mă va transforma, la un moment dat, în soacra cu 3 nurori, ba chiar cu 5, dacă îi luăm în considerare şi pe cei doi băieţi ai lui Florin. Dar aşa cum am spus de fiecare dată, noi ne bucurăm la fel de mult pentru darul cu care ne-a învrednicit Dumnezeu“, a scris Gabriela pe pagina sa de socializare.

Cât despre alegerea numelui, viitorii părinţi au deja o variantă preferată: „Am ales pentru el un nume ardelenesc, Zian, numele de botez al Părintelui Arsenie Boca. Nu ne-am hotărât însă asupra celui de-al doilea nume al micuţului. Oscilăm între Cristian şi Mihail, dar aşteptăm şi alte sugestii!“, a mai spus entuziasmată viitoarea mămică.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările