Spectacole

VIDEO Indila vine iarna aceasta în România

VIDEO Indila vine iarna aceasta în România

Cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul "Dernière Danse", va susţine un concert în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie.

Despre Indila, considerată noua revelaţie a muzicii internaţionale, "se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte".

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, "Dernière Danse". Primul ei album, "Mini World", lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină.

Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, "S.O.S", se bucură de acelaşi succes.

Fanii din România o vor putea asculta live pe artista franceză pe 7 decembrie, când aceasta va concerta la Sala Palatului.

Începand de ieri, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

Foto: pagina oficială