News

VIDEO Ingrid Vlasov se relansează

VIDEO Ingrid Vlasov se relansează

Deşi a avut un an greu, marcat de arestarea tatălui său şi de un declin în afaceri, designerul român preferat al lui Lady Gaga şi primul creator din România care şi-a prezentat colecţiile la celebra Săptămână a Modei de la Paris are puterea de-a se reinventa.

„Senzualitate,dantelă .... mister. That's my style“ este mesajul lui Ingrid Vlasov, care ne invită să-i urmărim noul blog de modă şi stil, semn că, în ciuda problemelor din ultimul an, designerul a hotărât să nu renunţe la domeniul în care s-a făcut remarcată.

„De 20 de ani creez ... creez poveşti de modă descrise. ingridvlasovstyle.com este o nouă poveste. Scrisă, nu descrisă“, îşi explică Ingrid noul proiect.

Iată şi o mostră de stil:

“Consider pantofii cele mai importante bijuterii, atât ziua, cât şi seara. Dacă din cel mai ieftin tifon poate ieşi cea mai fină rochie, din cele mai ieftine materiale nu vor ieşi niciodată cei mai fini pantofi. În opinia mea, pantofii trebuie să îndeplinească 2 condiţii: toate femeile să-şi dorească să te descalţe de ei, toţi bărbati să-şi dorească să rămâi încălţată cu ei. Punct .”

Cât despre colecţiile sale, Ingrid a punctat poate cel mai important succes, după prezenţa repetată la celebra Săptămână a Modei de la Paris: hainele sale au ajuns în garderoba lui Lady Gaga.

Ingrid Vlasov e măritată de 11 ani cu fostul manechin Marian Nedelcu şi trăieşte de ani buni la Paris, unde-şi creşte fiica, pe Noelle (9).

Foto: pagina oficială