News

VIDEO Iulia Albu a vorbit în premieră despre celălalt Mihai din viaţa ei: „Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă şi mă văd şi mamă, de încă două ori cel puţin!”

de admin

VIDEO Iulia Albu a vorbit în premieră despre celălalt Mihai din viaţa ei: „Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă şi mă văd şi mamă, de încă două ori cel puţin!” camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

După ce a fost căsătorită timp de 9 ani cu Mihai Albu, fashion editorul a vorbit despre motivele care au dus la divorţul lor, de ce îi mai poartă încă numele şi cine este Mike, cel alături de care trăieşte, de cinci ani de zile, o frumoasă poveste de iubire.

Iulia Albu a fost mult mai deschisă şi mai relaxată ca oricând în conversaţia ei cu Cătălin Măruţă. Una care nu s-a petrecut, însă, la TV, aşa cum ne-a obişnuit, ci „Acasă la Măruţă”, podcastul vedetei ProTV care are tot mai mulţi abonaţi online. Şi, ca niciodată, responsabila cu poliţia modei din emisiunea „La Măruţă” a vorbit fără oprelişti despre familia sa, căsnicia cu designerul Mihai Albu, relaţia cu fiica ei, Mikaela, dar şi detalii despre noul său partener de viaţă.

Una dintre întrebările care îi sunt adresate cel mai des Iuliei Albu este de ce nu a renunţat la numele Albu, după divorţul de celebrul designer de încălţăminte. „Sincer, aş fi vrut să revin la numele meu, Vochiţa, un nume foarte frumos de altfel, aş fi putut să-mi iau, la fel de bine, şi un alt nume, (…) dar am păstrat acest nume pentru a avea acelaşi nume cu Mikaela şi dintr-un alt motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică în această toamnă.“

Ce nu a funcţionat între ea şi Mihai Albu? După 9 ani de mariaj, „noi am divorţat amiabil, la notar, nu am avut discuţii, nu am avut negocieri. (…) Cred că nu eram compatibili şi, în momentul în care nu eşti compatibil cu persoana de lângă tine, nu poţi să construieşti ceva pentru totdeauna. Am avut şi lucruri în comun, însă compatibilitatea noastră n-a fost până la capăt, n-aveam interese comune. Mi-am dat seama de asta cam cu doi ani înainte de divorţ. Dar, repet, a fost un divorţ amiabil, fără scandal, am ieşit de mână de la notar. (…) Eu am fost foarte împăcată cu această decizie. La momentul respectiv, el a fost cel care a ieşit în presă şi a spus: „Nu mai pot să fiu căsătorit, doresc să divorţez. Că şi eu îmi doream lucrul acesta este foarte adevărat. Probabil că ar mai fi trecut încă jumătate de an până să fie iniţiativa mea 100%, dar mi-am dorit şi eu acest lucru, de aceea nu am fost în instanţă, de aceea nu am negociat… A dorit, după ce am divorţat, maşina înapoi pe care mi-o făcuse cadou de ziua mea – i-am dat-o; mi-a cerut verigheta înapoi – i-am dat-o; n-a fost nici un fel de opoziţie din partea mea.”

De altfel, Iulia Albu crede că ştie şi motivul principal care a dus la divorţul din 2013: „Am avut o problemă pe care o au 90% din cuplurile din România: bărbatul nu-şi doreşte o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul, din timpul facultăţii, dar din momentul în care am început să cresc foarte rapid a devenit o problemă. Eu mi-am dorit să dau la UNARTE, pentru că am înţeles că vreau să fac modă, el a spus că, dacă fac asta, divorţează.”

Ce nu se ştie despre familia ei? Părinţii mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai. Ei nu au fost niciodată de-acord, nici nu au vrut să vină la nuntă, în primul rând, din cauza diferenţei de vârstă dintre noi, aproape 19 ani, dar au fost mult mai multe probleme. Toată lumea are impresia că eu am fost căsătorită cu un milionar, dar eu am fost căsătorită cu un om normal, cu nişte venituri mai mult decât modeste. Nu că părinţii mei şi-au dorit să mă căsătoresc cu cineva pentru bani, dar cu siguranţă şi-au dorit altceva pentru mine. Şi acum îi înţeleg, pentru că şi eu mi-aş dori altceva pentru copilul meu. Mihai e un om foarte OK, dar nu era pentru mine. Ne-am iubit, pentru că de aceea ne-am şi căsătorit. Dar, probabil că dacă nu s-ar fi opus atât de mult, nici nu aş fi mers până la capăt.”

Din păcate, în urma divorţului, cei doi foşti soţi au avut nenumărate disensiuni pe marginea împărţirii custodiei fiicei lor. Însă Iulia Albu încearcă să menţină armonia între părţi, având parte de ajutor şi din partea noului său partener de viaţă. „Mikaela stă doar la mine, pleacă doar în primul şi în al treilea weekend din lună la tatăl ei – este ceea ce el şi-a dorit şi aşa a rămas. Mikaela se înţelege fantastic cu Mike, sunt extrem de apropiaţi – ceea ce este extrem de rar, e greu să găseşti un bărbat care să iubească un copil care nu este al lui ca pe al lui. Au o relaţie foarte apropiată şi mă bucură faptul că el a intrat în acest rol de tată şi apreciez foarte mult faptul că o încurajează să aibă o relaţie foarte apropiată şi cu tatăl natural. Mi se pare că, pentru ea, este exact echilibrul de care are nevoie.“

Cum e fiica ei la vârsta de 12 ani? „Acum este într-o perioadă rebelă. Voia să iasă în hanorac şi cizme de iarnă. Eu ştiu că este fata Iuliei Albu, dar… totuşi! Este puţin rebelă, dar este o fetiţă foarte inteligentă, în primul rând, care trebuie ţinută puţin pe drumul cel bun, în sensul că nu prea îi place şcoala – dar nici mie nu mi-a plăcut – şi trebuie ajutată. Eu nu sunt genul acela de părinte care prefigurează viitorul copilului, să fie avocat, să fie doctor… Eu vreau doar să fie fericită şi să facă ceva care s-o facă împlinită, să-i lase timp să trăiască şi să facă exact ceea ce-şi va alege ea. (…) Cel mai mult îmi place că pot fi alături de fiica mea, fără să-i impun nimic, şi să mă bucur de ea, fără a pune presiune. Ştiu că dacă am atitudinea corectă acum, ea va şti singură ce alegeri să facă şi, oricum, eu nu voi fi genul de părinte care să o îndepărteze dacă va face o greşeală – cum au făcut părinţii mei cu mine.”

Referitor la noul său iubit, Mihai (Mike) Alexandru, Iulia Albu a spus că „suntem de foarte mult timp împreună şi, cu siguranţă, este omul lângă care mă văd pentru restul vieţii mele. (…) El a studiat la Londra şi a trăit acolo. Acum am lângă mine un om care mă susţine 100% şi care crede în mine, care ştie să-mi spună şi când greşesc – şi pe care-l ascult! –, dar care ştie să mă şi laude, când e cazul. (…) Când l-am cunoscut pe Mike, a fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu ştiam absolut nimic unul despre celălalt, el nu mai venise de foarte mult timp în România, nu ştia deloc cine sunt, nu ştia de găină, nu ştia nimic. O prietenă comună ne-a făcut lipeala la masă, iar la masă a apărut, la un moment dat, Mike. Ştii cum a fost? După prima întâlnire, am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost aşa un sentiment de revoltă, mi se părea foarte arogant. După o lună m-a sunat şi… după aceea nu ne-am mai despărţit. Suntem de aproape 5 ani împreună. El a mai fost căsătorit o dată, nu are copii. (…) Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă şi mă văd şi mamă de încă două ori cel puţin! Dar să ştii că să fii mamă nu înseamnă să fii mama biologică a unui copil, mă văd şi adoptând un copil şi-mi doresc mult să fac asta, dar e foarte dificil”.

Iată ce a vorbit şi referitor la prezenţa ei în juriul de la „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, cearta cu Cătălin Botezatu şi ce părere are despre Dana Budeanu, Oana Zăvoranu, Andreea Bălan ori Andreea Bănică.

Modifică Setările