News

VIDEO Kim Kardashian şi Kanye West au stabilit nunta!

de admin

Paris, oraşul luminilor, 24 mai, anul acesta: este data la care starleta de 33 de ani îl va lua de soţ pe rapper, care a cerut-o acum câteva luni de zile, cu un fabulos inel cu diamant de 15 carate! Iar data este, din punct de vedere astronomic, cu totul specială...

24 mai cade sâmbătă, însă invitaţii vor putea participa la mult-aşteptatul eveniment – mai ales de Kardashieni – pe parcursul mai multor zile, spun surse ale publicaţiei UsWeekly. În acea zi s-a prezis că o cometă va pătrunde prin atmosfera Pământului şi va oferi privitorilor o ploaie de meteoriţi fascinantă, care va lumina cerul. Se pare că-i un moment propice pentru un eveniment atât de emoţionant pentru cei doi viitori miri, nu?

Iar alegerea locului nu a fost grea, Kanye (36) şi Kim fiind îndrăgostiţi pur şi simplu de Paris. Aceştia merg adeseori în vacanţe acolo, dar şi pentru concertele artistului. În plus, şi sora vitregă a vedetei reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians, Kendall Jenner, a defilat pe catwalk ca model pentru Givenchy.

Video: Kim şi Kanye, recent, la probe de ţinute pentru nuntă, în Paris:

Dacă vă întrebaţi de va fi o nuntă fastuoasă, cum se aşteaptă toată lumea devoratoare de monden, Kim a anunţat pe 25 februarie, în cadrul unei emisiuni radio, că ceremonia nu va fi mare. “Vom avea o nuntă foarte, foarte mică şi intimă. Cu cât ne apropiem de asta, realizăm că vrem ceva foarte strâns şi mult mai discret decât îşi imaginează lumea”, a spus Kim la KIIS FM, în discuţie cu Ryan Seacrest.

500 de invitaţi la fosta nuntă a lui Kim cu Kris Humphries, în 2011

Totuşi, la prima nuntă a starletei, cu baschetbalistul de care s-a despărţit 72 de zile după ce au devenit soţ şi soţie, au fost invitaţi 500 de oameni, iar evenimentul a fost filmat intens şi difuzat în show-ul familiei sale. De aceea, poate, Kanye nu vrea să se lase mai prejos, ne informează persoane citate de tabloidul Life&Style. “Kanye e obsedat de-a crea momente unice, cum a făcut cu cererea în căsătorie pe un stadion de basball. Acum, pregăteşte multe surprize pentru ceremonie, iar Kim habar n-are ce se va întâmpla la propria nuntă”, a spus o sursă.

Nunta pare că va avea loc în interiorul unui castel, Chateau d’Usse.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Kim Kardashian blondă: vine de pe altă planetă?

News

Kim Kardashian blondă: vine de pe altă planetă?

Că o iubeşti, că o urăşti, nu ai cum să rămâi fără reacţie la schimbarea totală pe care a făcut-o recent. În dorinţa ei de-a şoca din nou tot mapamondul iubitor de entertainment, Kim K. s-a decolorat şi s-a vopsit blondă. Un blond atât de puternic şi platinat, că se face văzută de la sute de metri depărtare.

Fashion

Kendall Jenner, frumoasa clanului Kardashian: 5 apariţii fashion

Este un soi de rising star al familiei, care nu se lasă până când nu ajunge model internaţional. Deja a apărut pe podiumuri celebre şi în pictoriale fashion, dar tânăra de bani-gata, sora vitregă a celor trei Kardashience junioare - Kourtney, Khloe şi Kim - mai are de învăţat.

FOTO Kendall Jenner o detronează pe Kim Kardashian

Fashion

FOTO Kendall Jenner o detronează pe Kim Kardashian

Un rising star în toată regula, fiica de 18 ani a mamei clanului K reuşeşte tot mai mult să o aşeze în umbră pe sora ei celebră pentru posteriorul neîncăpător în poze. La prezentarea Valentino, din Paris, Kim Kardashian a părut o mogâldeaţă pe lângă înaltul model, Kendall.

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

News

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

Evident că starleta, sora vestitei Kim Kardashian, a ţinut să confirme zvonul că este însărcinată pentru a treia oară cu Scott Disick în cadrul emisiunii familiei, Keeping Up with the Kardashians. Aproape imediat după ce s-au calmat apele, în urma mediatizatei nunţi a surorii sale cu Kanye West.

Gossip

Surpriză! Kim şi Kanye fac nunta la Florenţa!

Deşi ştiam foarte bine că oficial, nunta celor doi va fi pe 24 mai în Paris, Franţa, se pare că au schimbat planurile pe ultima sută de metri. Cuplul se va căsători în Italia.

Gossip

Kim Kardashian şi Kanye West, deja căsătoriţi?

Cu toată tevatura legată de fastuoasa nuntă pe care o pregătesc cei doi, iată că o ştire interesantă a răsărit de curând: “Kim şi Kanye s-au căsătorit civil în California, zilele trecute”, conform unor surse citate de revista “Life & Style”.

VIDEO Reacţia lui Naomi Campbell la shootingul Kim&Kanye în Vogue

News

VIDEO Reacţia lui Naomi Campbell la shootingul Kim&Kanye în Vogue

Deşi nimeni n-ar putea să compare un supermodel cu o carieră de 28 de ani demn de apariţiile sale în faimoasa publicaţie cu pictorialul starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, sub egida “cel mai

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

News

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

După un an şi jumătate de relaţie, rapperul s-a gândit la un cadou mult aşteptat pentru iubita lui: să o ceară de nevastă chiar de ziua ei, luni, când Kim a împlinit 33 de ani. Şi pentru asta a închiriat un întreg stadion

News

Părinţii lui Kim Kardashian s-au despărţit

Kris şi Bruce Jenner au hotărât să pună punct mariajului lui de 22 de ani, oficial, deşi cei doi s-au despărţit acum un an. „Trăim separate şi suntem mult mai fericiţi aşa“, a declarat fostul cuplu.