Beauty

VIDEO Machiajul de două minute al lui Kendall Jenner. Cum reuşeşte să arate atât de bine?

VIDEO Machiajul de două minute al lui Kendall Jenner. Cum reuşeşte să arate atât de bine?

attends the Chopard “SPACE Party”, hosted by Chopard's co-president Caroline Scheufele and Rihanna, at Port Canto on May 19, 2017, in Cannes, France.

V-aţi întrebat vreodată cum reuşeşte Kendall să arate atât de bine întotdeauna, să fie machiată, dar totuşi să aibă un look destul de natural? Ei bine, răspunsul vine tocmai de la ea, Kendall realizând pentru Vogue un make-up tutorial, în care vorbeşte despre rutina ei de beauty. Preferă look-ul natural Sora mai mică a lui Kim a dezvoltat abilităţi demne de admirat odată cu cariera ei de supermodel. În aşteptarea răspunsului dacă va lua sau nu parte la noul show Victoria`s Secret, alături de surorile Hadid şi de celelalte modele, Kendall Jenner a realizat un video inedit, în care le-a arătat tuturor cum se machiază ea în doar două minute.

Sinceră cum o ştim, Kendall a mărturisit că, în afara de make-up-ul purtat la defilări, machiajul de zi cu zi e realizat chiar de ea, în doar două minute.

Pure Color Envy Sculpting Gloss de la Estee Lauder
Bronzerul Estee Lauder preferat de ea

Cât despre produsele de beauty preferate, Kendall a povestit că nu se dezice de fondul de ten Estee Lauder (! e imaginea brandului), corector, creion pentru sprâncene, gene false, autobronzant, mascara, lipstick şi lip gloss.