Lifestyle

VIDEO Mădălina Ghenea o joacă pe Sophia Loren în cel mai aşteptat film al anului: "House of Gucci", al lui Ridley Scott

de admin

VIDEO Mădălina Ghenea o joacă pe Sophia Loren în cel mai aşteptat film al anului: "House of Gucci", al lui Ridley Scott camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Superba română apare chiar într-o secvenţă de la începutul trailer-ului, alături de Al Pacino. Din distribuţie fac parte nume grele: Lady Gaga, Jared Leto, Jeremy Irons.

Zilele acestea, tocmai a fost lansat trailer-ul celui mai aşteptat film al anului, "House of Gucci", despre complotul pus la cale de Patrizia Reggiani pentru a-l asasina pe Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă, şi condamnarea acesteia în instanţă. Filmul este ecranizarea volumului biografic semnat de Sara Gay Forden, regizată de talentatul Ridley Scott ("Gladiator", "Thelma & Louise", "American Gangster", "Body of Lies", "Robin Hood", "The Martian").

Pe lângă numele mari de pe afiş (Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons), surpriza cea mare pentru români o reprezintă cooptarea Mădălinei Ghenea (33) în proiect, ca interpretă a Sophiei Loren - cu care tânăra actriţă a tot fost asemuită, de la începuturile carierei sale în modeling.

Frumoasa româncă a fost fotografiată în Roma în timpul filmărilor, alături de Al Pacino (care îl interpretează pe Aldo Gucci), iar secvenţa a fost inserată a doua în filmul de prezentare.

"În sfârşit, o pot spune, după ce am păstrat secretul profesional timp de 5 luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că am o legătură cu acest proiect sau cu Sophia Loren, aproape că simţeam că am comis o CRIMĂ. Ca să fie clar, aceasta este pentru prima oară când vorbesc despre acest proiect. Am fost şocată să văd că scena în care am jucat deschide trailer-ul şi că împart ecranul, chiar şi pentru câteva secunde, cu aceşti monştri sacri. Viaţa e atât de ciudată! Merit eu asta? Tot ce pot spune este că sunt un copil norocos. Mulţumesc pentru această oportunitate care-ţi schimbă viaţa, zeule Ridley Scott!", a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram în dreptul trailer-ului deja prezentat publicului larg.

Premiera filmului "House of Gucci" este programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Mădălina Ghenea şi-a început cariera ca model, iar apoi a primit mai multe roluri în filme şi seriale. Între altele, ea a apărut în mai multe episoade ale serialului "Borgia", a jucat alături de Jude Law în "Dom Hemingway" şi în rolul "miss Univers" în filmul "Youth" regizat de Paolo Sorrentino, care-l are pe Michael Caine în rol principal.

Comentarii

Modifică Setările