News

VIDEO Matteo îi răspunde lui Mircea Badea: „Muzica te depăşeşte“

După Delia şi a ei piesă, „Da mamă“, realizatorul emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3 l-a acuzat şi pe Matteo de plagiat, ceea ce a dat naştere unui nou război pe Facebook, cu replici acide şi lovituri sub centură.


Mircea Badea a descoprit că piesa "Gândesc cu voce tare", a lui Matteo, seamănă foarte mult cu ”Runnin Low”, a lui Kieran Alleyne.

"Cetăţeanul Matteo are melodia "Gândesc cu voce tare", lucru care este cumva tratabil... dacă se acutizează. Dacă vorbeşti de unu singur în mod curent există o medicaţie", a spus el în emisiunea "În gura presei".

"Absolut întâmplător, pentru că sunt un mare fan al acestei piese, am mai ascultat nişte muzică... E o provocare şi eu încerc să mă acomodez cu noile mele pasiuni. Am găsit o piesă a unui băiat Kieran Alleyne, numită "Runnin Low". Sunteţi pregătiţi? Toată lumea mânuţele sus!"

"Cred că l-am atacat...(pe Matteo- n.red.). Nu ştiu ce să zic. Eu sper că nu l-am atacat", a spus Badea.

Artistul a ţinut să îi răspundă prezentatorului de televiziune, spunându-i că nu ar trebui să se bage într-un domeniu la care chiar nu se pricepe.

„Acest text este adresat lui Mircea Badea chiar el! Dragă Mircea, acest text este un răspuns la afirmaţiile pe care le-ai facut vis-à-vis de piesa mea, «Gândesc cu voce tare», spunând că este plagiată. Ţin să-ţi specific că mesajul tău şi dorinţa de a face dreptate sunt complet eronate. Partea despre care ai spus tu că este furată este un sample. Caută pe Google «music sample», ca să te dumireşti ce înseamnă. Acel sample eu l-am cumpărat (cu factură) dintr-o bancă de sunete internaţională“, s-a justificat Matteo, via Facebook.

„Sfat cetăţenesc:

Rămâi la dezbaterile pe temele pe care le stăpâneşti mai bine: luptele în ring, şpagatul pe două scaune, înjuratul motocicliştilor etc., că muzica te depăşeşte. Cu drag, Matteo“, şi-a încheiat el mesajul transmis contestatarului său.

În replică, Mircea Badea a adăugat un nou comentariu pe pagina lui de socializare, în stilu-i caracteristic:

„Problema cu «artiştii» este că, dacă te apuci să-i bagi în seama, putzoii au senzaţia că există şi încep să dea din cioc. Orice putzoi care cumpără «samples» de pe net devine, în căputzul lui gol, mare compozitor. Hai siktir!“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările