News

VIDEO „Michael Jackson n-ar fi nimic fără Jackson 5!“ Cine spune asta?

Această declaraţie un pic de prost gust vine ca răspuns la acuzaţiile recente ale fostei soţii a megastarului, Debbie Rowe, care susţine că acesta i-ar fi mărturisit că fraţii lui n-au niciun talent. Singura de care Michael a fost mândru este sora lui mai mică, Janet Jackson.

Ei bine, iată că unul dintre acei fraţi netalentaţi s-a simţit lezat. Este vorba despre Jermaine Jackson, care a declarat următoarele pentru TMZ.com: „Dacă n-ar fi fost Jackson 5, n-ar fi existat nici Michael Jackson. A fost rampa lui de lansare, aşa a devenit el cine a devenit“.

În plus, Jermaine (59 de ani) a negat vehement că se foloseşte de copiii lui MJ pentru a face rost de bani, aşa cum pretinde mama acestora. Cântăreţul susţine că a făcut propria lui avere, în perioada în care făcea parte din formaţia Jackson 5, aşa că nu are nevoie de bani.

Parcă ne vine greu a crede, căci mama copiilor lui, Alejandra, îl târeşte de cinci ani prin tribunale, din cauza că Jermaine nu-i plăteşte pensia alimentară. Sau, aşa cum spunea odată, nu-şi permite să o plătească.

Jermaine Jackson -- Debbie Rowe is Crazy .. Michael Jackson Woulda Been NOBODY Without the Jackson 5 - Watch More Celebrity Videos or Subscribe