News

VIDEO Noi imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă! Mergea fără direcţie şi era disperat să se întoarcă în Bucureşti

VIDEO Noi imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă! Mergea fără direcţie şi era disperat să se întoarcă în Bucureşti camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ancheta privind moartea lui Răzvan Ciobanu este în plină desfăşurare, iar oamenii legii reuşeşsc să obţină în fiecare zi noi probe la dosar.

Dan Capatos, moderator al emisiunii „Xtra Night Show“ şi prieten bun cu Răzvan Ciobanu, prezintă, seară de seară, fiecare detaliu din anchetă care ajunge în posesia lui, iar joi a oferit publicului larg noi imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă.

Moderatorul de la Antena 1 a precizat că noile imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă sunt oferite de patronul Summerland, adică persoana în curtea căreia se desfăşoară festivalul Sunwaves. Mai mult decât atât, Dan Capatos a afirmat că imaginile sunt şi în posesia anchetatorilor şi că în prezintă pe Răzvan în primele ore ale zilei de duminică, cu aproximativ 24 de ore înainte ca trupul său neînsufleţit să fie găsit pe un câmp din Săcele.

În noile imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă, designerul este văzut, iniţial, alături de Iulian Cercel şi alte persoane, în jurul orei 04.00, după care el este filmat singur, de mai multe ori, în timp ce intră şi iese de la Sunwaves şi pare că merge fără o direcţie anume

Pe lângă noile imagini prezentate, Dan Capatos a vorbit din nou şi despre mesajele pe care Răzvan Ciobanu le trimisese apropiaţilor, afirmând că designerul era disperat să se întoarcă în Bucureşti.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO