News

VIDEO Noi imagini cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Se afla alături de Iulian Cercel: „Nu ştia cum să scape“

VIDEO Noi imagini cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Se afla alături de Iulian Cercel: „Nu ştia cum să scape“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Răzvan Ciobanu, la Sunwaves

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unui accident rutier violent petrecut în judeţul Constanţa, în timp ce conducea maşina lui Iulian Cercel, un apropiat de-al designerului.

De la vestea tragicului eveniment, subiectul a fost dezbătut zilnic în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, acum cei de la „Xtra Night Show“ arătând noi imagini cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri.

Răzvan Ciobanu, la Sunwaves

„Avem imagini cu Răzvan Ciobanu de la festivalul Sunwaves în perioada în care el spunea că nu se simte absolut deloc confortabil şi că nu este ok cu ce se întâmplă acolo, că ar vrea să plece... Toată lumea se distra... Răzvan nici măcar nu dă din cap pe ritmul muzicii, nu are nicio treabă cu ce se întâmpla acolo“, a spus Dan Capatos.

Apoi, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că filmuleţul a fost făcut de o fană a emisiunii „Bravo, ai stil“, din al cărei juriu a făcut parte Răzvan Ciobanu, Dan Capatos afirmând că imaginile arată perfect starea în care se afla designerul.

„Acestea sunt, din păcate, ultimele imagini cu Răzvan în viaţă. Şi confirmă ceea ce spunea toată lumea, că Răzvan nu se simţea bine absolut deloc. Imaginile sunt relevante pentru starea de spirit pe care o avea Răzvan şi confirmă toate informaţiile pe care noi le avem, că el nu ar fi vrut să fie acolo, nu se simţea bine şi nu ştia cum să scape“, a adăugat Dan Capatos.

Modifică Setările