News

VIDEO Prinţul Harry, oaspetele lui Michelle Obama

Mezinul Prinţului Charles e un cuceritor, chiar şi atunci când este în misiune oficială. Iar şarmul său a făcut ravagii şi ieri, la evenimentul găzduit de Prima Doamnă a Statelor Unite. „Surpriză!“, a exclamat Michelle Obama (minutul 12:23 pe înregistrare), prezentându-l pe Harry drept invitat special al unui eveniment găzduit la Casa Albă, şi anume întâlnirea cu soţiile militarilor la un ceai în sala de protocol a reşedinţei executive.

Prinţul Harry, el însuşi militar activ în cadrul armatei Marii Britanii şi participant la operaţiunile din Afganistan ale contingentului britanic a fost primit cu căldură atât de Michelle Obama, care patronează operaţiunea "Joining Forces", menită să susţină familiile militarilor, cât şi de soţia vicepreşedintelui, Jill Biden.

„Când a aflat despre acest ceai şi de voi toate (...), a vrut să fie prezent să vă mulţumească pentru că serviţi ţara“, a spus Michelle Obama, încântată că tânărul prinţ nu i-a refuzat invitaţia, deşi evenimentul nu era trecut pe lista lui oficială de activităţi din timpul vizitei peste Ocean.

Din păcate, Barack Obama nu se afla ieri la Washington, fiind într-o vizită de lucru în Austin, Texas.

Foto: pagina oficială