News

VIDEO Reacţia delicioasă a lui Sharon Stone când e întrebată dacă a fost hărţuită sexual

VIDEO Reacţia delicioasă a lui Sharon Stone când e întrebată dacă a fost hărţuită sexual

Cei de la CBS au realizat un material cu totul special, chiar acasă la actriţa de 59 de ani. În acest material, poţi vedea cum arată casa în care locuieşte, o poţi vedea în ipostaza de mamă, alături de cei trei băieţi adoptaţi, poţi afla mărturisirile ei impresionante despre cum şi-a revenit după hemoragia craniană din 2001, dar poţi urmări şi reacţia ei fantastică, atunci când este întrebată despre hărţuirea sexuală

Sharon locuieşte pe o proprietate care i-a aparţinut actorului Montgomery Clift „Îmi şi imaginez cum era când veneau la el în vizită Elizabeth Taylor, Natalie Wood, Robert Wagner... şi înotau aici în piscină. Aşa că mi-am dorit să păstrez şi să conserv această proprietate.” Locul ei preferat e lângă piscină, sub splendidul arbore trompetă. Odată cu această vizită a jurnalistului CBS la ea acasă, Sharon a vorbit deschis şi despre profunda schimbare petrecută în viaţa ei după hemoragia craniană pe care a suferit-o în 2001. „Mai aveam circa 5% şanse să trăiesc. Mi-a afecat vorbirea, auzul, mersul... A trebuit s-o iau de la capăt şi să învăţ să trăiesc din nou. Toată viaţa mi-a fost ştearsă. Am fost singură în tot acest timp”, a povestit actriţa.

„Ştiu că pare ciudat că spun toate astea după atâta timp. N-am vrut să le spun tuturor ce mi se întâmpla. Asta şi pentru că realitatea e că Hollywoodul nu e un mediu iertător, înţelegător...”

„N-am fost fata crescută cu ideea că voi fi definită de bărbatul din viaţa mea. Eu nu mi-am dorit un aranjament cu bărbatul din viaţa mea, ci o relaţie naturală, adevărată. Şi  asta e greu de găsit... Femeile din generaţia mea au fost crescute să le facă pe plac bărbaţilor. Femeile îşi pierd adesea identitatea în cea a bărbatului de lângă ele. Schimbă felul cum se îmbracă sau ce fac, pentru a le fi pe plac bărbatului lor”, a mai spus Sharon. Acum, se concentrează mai degrabă pe revenirea în film – lucru pe care l-a făcut cu proiectul lui Steven Soderbergh, Mosaic, inimaginabil în anii 90 – o serie interactivă, pe baza unei aplicaţii de smartphone, prin intermediul căreia poţi alege să vezi povestea din punctul de vedere al mai multor personaje.

Punctul culminant al materialului, pe care-l poţi urmări de la momentul 5:09, este acela când e întrebată dacă s-a aflat vreodată în situaţia în care s-a simţit hărţuită sexual. Sharon izbucneşte în râs... Iar după 10 secunde de râs, un râs care în sine e un răspuns, explică: „Sunt în industria filmului de 40 de ani. Îţi poţi imagina cum era această industrie acum 40 de ani pentru o femeie care arăta aşa cum arătam eu, venită de nicăieri din Pennsylvania? Şi venisem aici fără să am ajutor sau protecţie. Am văzut cam tot ce se putea vedea...”

„Niciodată nu mi-a plăcut corpul meu. În vremurile când am început eu, femeile erau foarte slabe, pe când eu eram mai atletică”, a mai povestit Sharon. Dar tocmai acest fizic atletic a ajutat-o să obţină rolul care a lansat-o, cel din Total Recall, alături de Arnold Schwarzenegger.

„Nimeni n-a crezut că sunt suficient de sexy. Şi probabil că nu sunt sau n-am fost. Dar am fost suficient de deşteaptă încât să-mi dau seama că trebuie să par sexy!” Urmăreşte mai jos acest interviu special, în care actriţa este cât se poate de sinceră şi firească.

Modifică Setările