News

VIDEO Tommy Lee: beat, inconştient, în chiloţi, filmat de fiul său!

VIDEO Tommy Lee: beat, inconştient, în chiloţi, filmat de fiul său!

Războiul dintre Brandon şi faimosul său tată, rockerul de la Motley Crue, continuă cu un episod neaşteptat de urât Pamela Anderson şi fiul Brandon Tommy Lee Brandon şi-a filmat tatăl în timp ce zăcea pe podea în chiloţi, în stare de inconştienţă, după o cruntă beţie - şi a găsit potrivit să posteze pe contul lui de Instagram filmuleţul. Ulterior, l-a şters - prea târziu, însă, pentru a nu fi preluat de presă. Postarea este replica lui la nişte poze de familie de pe contul de Instagram al lui Tommy Lee - ocazie cu care Tommy şi/a numit cei doi băieţi şi pe mama lor, Pamela Anderson, "nişte nenorociţi".

Interesant este, însă, faptul că filmuleţul cu Tommy pare a fi fost făcut pe 5 martie, după un alt episod îbtre cei doi care a făcut vâlvă pe Insternet - atunci, Tommy a postat o imagine cu el bătut, spunând că l-a lovit propriul fiu, Brandon. Astfel, rockerul se pare că ar fi zăcut în chiloţi în imaginile mai jos după ce, ameţit de băutură fiind, primise un pumn în faţă de la Brandon.

„Logodnica mea şi cu mine eram în dormitorul nostru, când fiul meu, Brandon, s-a năpustit în cameră şi m-a atacat. I-am cerut să plece din casă şi atunci m-a lovit până m-a lăsat inconştient. Apoi a fugit de poliţie. Ăsta e purul adevăr”, a povestit atunci Tommy Lee. De partea cealaltă, surse apropiate lui Brandon susţin contrariul: cel beat criţă ar fi fost Tommy, iar Brandon n-ar fi făcut decât să se apere când tatăl lui a sărit la bătaie. „Mi-e frântă inima. Degeaba le dai copiiilor tăi tot ce-au visat în viaţă, tot se întorc împotriva ta”, a comentat rockerul cu amărăciune lângă poza cu buza lui tumefiată.