Gossip

Vieţi distruse de droguri. Superstaruri care au dispărut prematur dintre noi…

Vieţi distruse de droguri. Superstaruri care au dispărut prematur dintre noi… camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În timp ce urmărim cu toţii noile ştiri legate de ultimele clipe din viaţa regretatului designer Răzvan Ciobanu – care şi-a pierdut viaţa după ce a urcat la volan sub influenţa drogurilor – nu putem să nu ne amintim şi de alte staruri care au avut acelaşi destin tragic şi au pierdut definitiv lupta cu dependenţa de droguri.

Whitney Houston

Multă lume l-a blamat pe fostul ei soţ, Bobby Brown, pentru distrugerea faimoasei cântăreţe, având în vedere că cei doi se drogau împreună, însă Whitney a purtat o bună parte din vină pentru dependenţa ei de droguri. Houston s-a luptat cât a putut cu propriii demoni, însă n-a reuşit să-i învingă şi, în 2012, a murit.

Cauza decesului a fost înecare accidentală, ea fiind găsită fără suflare în cada din camera ei de hotel, dar, după efectuarea autopsiei, s-a tras concluzia că i-a stat inima din cauza consumului de droguri. Toxicologul a declarat, la vremea respectivă, că faimoasa cântăreaţă avea o cantitate consistentă de cocaină în sânge la momentul trecerii ei în nefiinţă.

Modifică Setările