News

Viitoarea noră a lui Adrian Năstase e superbă! Cine este şi cu ce se ocupă? FOTO

Viitoarea noră a lui Adrian Năstase e superbă! Cine este şi cu ce se ocupă? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 29 poze

Mezinul fostului politician se iubeşte de ani buni cu o fată frumoasă şi deşteaptă.

Mihnea Năstase formează un cuplu frumos cu Corina Corolevschi, tânăra de care îl leagă nu doar sentimente puternice, ci şi preocupări şi pasiuni în comun. Ambii au studiat facultăţi în străinătate şi ambii lucrează la Bruxelles, la Parlamentul European, iar în timpul liber merg în vacanţe, călăresc şi schiază.

Dacă pe Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, îl bănuiam de astfel de traseu în viaţă, pe Corina, fostă campioană balcanică şi naţională la atletism am fi văzut-o, mai curând, continuându-şi cariera în sport, începută la 9 ani şi încheiată în 2011. Din păcate, o accidentare serioasă a obligat-o să se reprofileze.

Corina, care provine dintr-o familie înstărită din Constanţa cu afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale, este asistent la biroul europarlamentarului braşovean Răzvan Popa, iar aceeaşi funcţie a avut-o şi Mihnea în cadrul instituţiei de la Bruxelles, însă la cabinetul fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan. În prezent, Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, este consilier politic la delegaţia socialistă din Parlamentul European. 

Când nu sunt „cantonaţi“ la Bruxelles, cei doi se plimbă la Paris, Bruges, Istanbul, în Italia, America, Maroc, Vietnam - uneori cu întreaga familie Năstase.

De altfel, Corina Corolevschi a fost „adoptată“ de mult de familia iubitului său, ea fiind nelipsită de la evenimentele şi aniversările clanului Năstase ori din vacanţele lor.

Iar zilele trecute, când ea însăşi a fost sărbătorita, a fost protagonista unei petreceri cu ştaif la care s-au reunit ambele familii. Una de la care n-a lipsit buna ei prietenă, Alina Eremia, dar nici Sabina Iosub, o apropiată a familiei lor.

Drept cadou, Mihnea i-a pregătit un album cu cele mai frumoase fotografii ale ei, de la 1 la 30 de ani.

Rămâne de văzut când va deveni şi în acte parte familiei fostului politician.

Modifică Setările