News

Vila somptuoasă din Las Vegas a lui Floyd Mayweather a fost jefuită. Cu cât s-au ales hoţii?

Vila somptuoasă din Las Vegas a lui Floyd Mayweather a fost jefuită. Cu cât s-au ales hoţii?

Floyd e genul de star care deţine mai multe proprietăţi, în toate colţurile lumii. Toate la fel de luxoase, desigur, care ”adăpostesc” adevărate averi, din moment ce pugilistul american nu crede în bănci şi-şi ascunde banii prin saltele, seifuri şi alte locuri obscure de prin casă. Nu glumim, la un moment dat, asistenta lui a declarat că sportivul cară după el genţi de voiaj pline cu bani, denumite de angajaţi ”valize însărcinate”, căci – aţi ghicit – sunt burduşite cu bani. Reşedinţa lui din Las vegas a fost jefuită În fine, cert este că una dintre aceste proprietăţi a fost jefuită weekendul trecut, pe când sportivul era în Los Angeles pentru a-şi sărbători ziua de naştere alături de staruri precum Mariah Carey şi Justin Bieber. Este vorba despre vila din Las Vegas, cu cinci dormitoare şi şapte băi, în care hainele de blană şi de piele ”locuiesc” în camere separate. Just a few of my time pieces. 38 of a 100. Video credit: @badmedina www.themoneyteam.com

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Ce să mai, fix reşedinţa sportivului, unde se găseau cele mai de preţ bunuri ale lui. Norocul a fost, însă, că hoţii au plecat ”doar” cu bunuri în valoare de 150.000 de dolari, pe care le-au găsit ”la vedere”. Potrivit primelor informaţii, hoţii au pus mâna pe câteva din nenumăratele ceasuri de lux pe care le posedă Floyd, şi cu care se laudă, de regulă, pe reţelele de socializare.

centuri
Posesiunile de suflet

Momentan există o anchetă în curs, oficialităţile străduindu-se să afle cine se află în spatele acestui jaf. Cât despre paguba sportivului, tindem să credem că nu este una neapărat notabilă, dat fiind faptul că averea lui se ridică la 340 de milioane de dolari, conform topului realizat de Forbes în 2016. Floyd are patru vile somptuoase şi peste 100 de maşini de lux.

Floyd Mayweather
Reşedinţa actorului a fost jefuită weekendul trecut, când acesta se afla în Los Angeles

foto: instagram