Royals

Vin banii pentru Meghan şi Harry. Cum vor câştiga aceştia aproape jumătate de milion de dolari?

Vin banii pentru Meghan şi Harry. Cum vor câştiga aceştia aproape jumătate de milion de dolari? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Viaţa lor independentă din Los Angeles începe să prindă contur financiar.

Ultimele veşti susţin că Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract care îi reprezintă şi pe soţii Obama sau soţii Clinton, urmând ca foştii duci de Sussex să câştige şi 400.000 de dolari pentru un discurs.

Este vorba despre prestigioasa Harry Walker Agency, iar această mişcare pare a fi cea mai importantă din partea lui Meghan şi Harry, de când aceştia s-au mutat la Los Angeles.

Cei doi plănuiesc să ţină discursuri la evenimente cu profil social, cum ar fi egalitatea rasială sau sexuală, sănătatea mentală şi problemele legate de mediul înconjurător.

Cifrele din interior arată că fostul preşedinte Barack Obama, la rândul lui reprezentat de această agenţie, a câştigat şi 400.000 de dolari pentru un discurs la un eveniment din 2017, în timp ce soţii Bill şi Hillary Clinton au fost plătiţi, în medie, cu 250.000 de dolari pentru apariţii la evenimente publice, în 2014.

E posbil ca legătura cu această agenţie să fi fost făcută chiar de către soţii Obama, care au dezvoltat o prietenie inedită cu fostul cuplu regal.