News

Vin Diesel, sărut pasional cu Charlize Theron

Vin Diesel, sărut pasional cu Charlize Theron

Ce nu fac actorii pentru un rol - se dezbracă, filmează scene incendiare de sex , suferă transformări radicale care implică schimbări de look, de la păr la faptul că se îngraşă, sau slăbesc enorm, iar pentru ei un simplu sărut este un fleac! Mai intens devine momentul atunci când actorii par să se bucure de acest moment intim. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Vin Diesel cu Charlize Theron.

 

În timp ce filmau pentru noua producţie a seriei Furios şi Iute, "Fate Of The Furious", Vin  şi Charlize au acceptat provocarea unui sărut pasional, care a făcut furori pe internet. Şi nu a fost doar unul singur. Într-un interviu pentru USA Today, Diesel a vorbit pentru prima dată despre săruturile multiple şi scenele drăgăstoase alături de co-starul Charlize Theron. Se pare că toată această interpretare i-a plăcut la nebunie starului, căci a recunoscut că nu s-a plâns deloc atunci când regizorul F Gary Gray i-a pus pe el şi pe frumoasa Charlize să tragă mai multe duble cu acest sărut pasional.

Actorul de 49 de ani a mărturisit că partenera sa din film sărută impresionant de bine: „Charlize Theron nu sărută deloc rău. Sunt lucruri mul mai rele care ţi se pot întâmpla.“, a glumit Diesel. Eroul de acţiune a continuat să se laude cu măiestria cu care el a întreprins această acţiune: „Cum ştiu dacă i-a plăcut? Oh, Doamne, cu siguranţă i-a plăcut!“, după care a şi motivat răspunsul: „Un sărut nu poate minţi, buzele nu mint.“

Foto: Film/Universal Pictures