Gossip

Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson

Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson

O fi ea un sex simbol veritabil, care a făcut istorie cu imaginea ei HOT din pictorialele Playboy şi serialul Baywatch, însă blonda supremă din showbiz-ul american ascunde, în spatele acestui look atrăgător, traume reale, experimentate încă din primii ei ani de viaţă.

A fost abuzată sexual în mod repetat

Abia la maturitate, când s-a simţit stăpână pe propria viaţă, a reuşit să vorbească despre ororile trăite încă din copilărie. Pamela a recunoscut, la un moment dat, că a fost agresată sexual de dădaca ei între vârsta de 6 ani şi 10 ani.

Şi, de parcă asemenea experienţă îngrozitoare n-ar fi fost de-ajuns ca să o afecteze în mod categoric, Anderson a fost violată din nou la vârsta de 12 ani. Atunci agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani. Vedeta n-a fost în stare să îi spună familiei ei despre abuzul sexual îndurat ani în şir, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia şi grija înspre animale, nişte fiinţe nevinovate, care-I oferea loialitate şi dragoste necondiţionate.

“Pierdusem încrederea în oameni. Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta! Animalele au fost cele care m-au salvat, ele s-au îndreptat spre mine în mod natural şi mi-au demonstrat ce înseamnă empatia şi dragostea”, a declarat vedeta americană.

Modifică Setările