News

Violată şi obligată să facă sex în trei! Mena Suvari îşi dezvăluie dramele într-o carte

Violată şi obligată să facă sex în trei! Mena Suvari îşi dezvăluie dramele într-o carte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Suvari dezvăluie că a fost victima abuzurilor sexuale repetate.

Mena Suvari îşi dezvăluie dramele în noua ei carte de memorii, The Great Peace, unde povesteşte că a apelat la droguri după ce a fost violată când era încă o copilă. Tânăra de 42 de ani mărturiseşte că a fost violată de un prieten al fratelui ei mai mare când avea doar 12 ani şi a apelat la substanţe pentru a face faţă. „Nu am mai fost bine niciodată”, a scris ea.

 „O parte din mine a murit în acea zi”. Nimeni nu l-a împiedicat să fie singur cu mine în dormitorul meu. Nimeni nu m-a avertizat. Nimeni nu s-a întrebat când a devenit prietenul meu mai mult decât al fratelui meu. Nimeni nu ne-a întrebat despre ce am vorbit sau despre ce am făcut împreună toată ziua", mărturiseşte actriţa.

După incident,a început să bea şi să încerce mai multe substanţe. „Zilele mele se mişcau cu un amestec frenetic de metamfetamină şi marijuana”.

Când a ajuns la Hollywood, la 15 ani, pentru a urma o carieră de actorie, managerul ei a dorit să aibă o relaţie sexuală, iar Suvari a simţit că nu are de ales.

„În acel moment, familia mea se destrămase”, spune  ea. „Mama se mutase şi voia să se regăsească, iar tatăl meu, care era mult mai în vârstă, era în declin mental şi fizic. Nu simţeam că am alte opţiuni sau că sunt demn de o viaţă diferită. ”

Pentru a face faţă traumei şi a-şi uşura durerea, Suvari a apelat în cele din urmă la droguri. „Încercam doar să supravieţuiesc”.

Când avea 17 ani, a intrat într-o relaţie cu un bărbat de 26 de ani pe care l-a identificat drept Tyler . După ce s-au mutat împreună, acesta a abuzat-o sexual şi emoţional şi a forţat-o să facă sex în trei cu femeile pe care le aducea acasă. Relaţia a durat trei ani.

„Îmi amintesc că m-am gândit că aşa sunt relaţiile, cu ţipete, abuzuri”, a spus ea. „Am simţit că am atins totul în vreun fel.”

În ciuda experienţelor devastatoare ale lui Suvari, cariera ei în actorie a devenit o lumină în întuneric. A câştigat faima în 1999, după rolul din filmul American Pie, iar mai târziu a obţinut rolul Angelei în filmul American Beauty, premiat cu Oscar.

Suvari a decis să îşi scrie memoriile după ce a găsit un bilet pe care nu şi-l amintea că l-a scris şi în care vorbea despre propria sinucidere.

În cele din urmă, Suvari a renunţat la Tyler şi a încetat să mai consume droguri. În 2016, ea l-a întâlnit pe Mike Hope pe platourile filmului Hallmark I'll Be Home For Christmas. S-au căsătorit în 2018.

„A fost prima dată când am simţit că vreau să am o familie cu cineva”, a spus ea despre bărbatul care o face fericită. „Am aflat că sunt însărcinată când am terminat de scris memoriile.”

Suvari speră că povestea ei îi poate ajuta pe alţii care au trecut prin ceva similar. „Acesta este adevărul meu. Aceasta este vocea mea. Eram atât de obosită să mă lupt şi să-mi ascund toată viaţa. Sper că pot ajuta pe altcineva să-şi vadă valoarea. Dacă pot reduce durerea altcuiva, atunci vreau să o fac ”.

 

 

Comentarii

Modifică Setările