News

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

Până acum, îndrăgita prezentatoare de televiziune şi-a ferit fiica de luminile reflectoarelor, refuzând să apară alături de ea în pictoriale, emisiuni televizate ori la evenimente mondene.

Asta nu s-a schimbat nici astăzi, deşi Violeta este deja o pre-adolescentă. Andreea a postat, în schimb, o fotografie inedită, în care fiica sa apare cu spatele, oferindu-le, astfel, ocazia internauţilor să vadă cât de mult a crescut micuţa.

Ce-i drept, Violeta este deja aproape la fel de înaltă precum mama sa, deşi are doar 12 ani. Vorbind despre fiica sa, Andreea a declarat, la ”Vorbeşte lumea” că: ”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică... Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”.