News

Viorica Dăncilă are o căsnicie fericită de 38 de ani şi un singur moştenitor: "Regret că nu am mai avut alţi copii"

Viorica Dăncilă are o căsnicie fericită de 38 de ani şi un singur moştenitor: "Regret că nu am mai avut alţi copii" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A intrat în istorie ca prima femeie prim-ministru a României. Acum, Viorica Dăncilă nu mai ocupă această funcţie şi face dezvăluiri despre viaţa de familie, despre soţ şi despre fiul adoptat. 

Viorica Dăncilă l-a adoptat pe Victor Dăncilă în ianuarie 1990. Pe atunci era deja căsătorită cu Cristinel Dăncilă, iar din punct de vedere profesional, aceasta era profesoară de tehnologie. 

”Victor e un copil special, am încercat să fac un scut în jurul lui. L-am încurajat să aibă prieteni, să meargă în vacanţe. Nu m-am gândit, totuşi, că sunt oameni atât de rău intenţionaţi, aşa încât să-i spună lucruri rele. Când l-am înfiat, la 26 de ani, eram un om care avea o meserie, stăpân pe picioarele lui, dar nu eram pregătiţi pentru acest pas. S-a întâmplat să-l văd pe Victor, eram inginer, lucram la birouri, şi am aflat că un copil a fost abondonat şi că trebuie să-i ducem cele necesare unui nou-născut.

Când am văzut ghemotocul acela mic care plângea şi îşi striga neputinţa, mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă. Familia mea, la început, era neîncrezătoare, pentru că aveam 26 de ani, eram la început de drum în carieră, terminasem facultatea de doi ani. Nu stăteam bine financiar atunci”, a declarat Viorica Dăncilă pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D. 

Acum, la 57 de ani, Viorica Dăncilă regretă că nu a avut şi al doilea copil.

 „Am avut multe discuţii cu mama mea despre alt copil. După ce l-am luat pe Victor, la un an, mi-a zis că dacă o să mai ai un copil s-ar putea să fac diferenţa între ei. M-am temut mereu de asta. Acum regret, nu e bine să ai doar un singur copil, e bine să fie mai mulţi fraţi. Eu sunt singură la părinţi, Victor e singur la părinţi”, a mai spus aceasta.

Viorica Dăncilă e căsătorită de 38 de ani cu Cristinel Dăncilă

În prezent, Viorica Dăncilă locuieşte împreună cu familia, soţul şi cu fiul ei, dar şi cu animalele de companie.

„Din familie fac parte şi căţelul, şi pisica. Într-o familie trebuie să existe armonie. Am călătorit mult cât am fost europarlamentar şi într-un an am făcut 40 de întâlniri externe cât am fost prim ministru. Pe unde am fost am luat câte o amintire. Acasă e locul unde îţi găseşti linişte, îţi găseşti puterea să mergi mai departe.

Familia este alături de tine şi atunci când eşti într-o funcţie importantă, dar şi când treci prin momente grele. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat o aşa familie, am 38 de ani de căsătorie şi un copil minunat”, a mai declarat aceasta pentru aceeaşi sursă. 

Foto: Kanal D, Facebook

Modifică Setările