News

Viorica Dăncilă, într-o ţinută strălucitoare la petrecerea de nuntă a Olguţei Vasilescu

Viorica Dăncilă, într-o ţinută strălucitoare la petrecerea de nuntă a Olguţei Vasilescu camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Premierul României a surprins cu alegerea sa vestimentară de seară, o rochie în stil rândunică.

A fost mare chef în familia PSD, care a celebrat sâmbătă seara uniunea de suflet dintre Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. Tinerii căsătoriţi şi-au dorit să aibă alături nu doar rudele şi prietenii, ci şi colegii de partid. Astfel că, la evenimentul organizat la salonul Riviera Balroom din comuna Işlaniţa, în judeţul Olt, s-au strând peste 500 de persoane.

În jurul orei 20.00, şi-a făcut apariţia şi premierul Viorica Dăncilă, care a ales pentru această ocazie un model de rochie pe care nu l-am mai văzut în garderoba sa: o rochie aurie, cu broderie 3D aplicată pe tulle, în faţă scurtă până la genunchi, în spate cu trenă - stil rândunică. Părul a fost prins, ca de-obicei, în deja celebrul coc.

De la petrecere nu putea lipsi nici liderul PSD, Liviu Dragnea, care a venit însoţit de logodnica lui, Irina Alexandra Tănase. Aceasta a optat pentru o rochie neagră din tafta, cu decolteu în V şi pliseuri în talie şi pentru o coafură cu bucle în cascadă.

Nuntaşii s-au putut distra pe melodiile interpretate de celebra Loredana Groza, printre care şi ”Bună seara, iubito”.