News

Viorica Dăncilă surprinde cu noua ei ţinută. Ce rochie a ales să poarte la şedinţa de partid

Viorica Dăncilă surprinde cu noua ei ţinută. Ce rochie a ales să poarte la şedinţa de partid camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Stilul vestimentar al doamnei prim-ministru devine tot mai îndrăzneţ. După rochiile cu transparenţe, astăzi a ales un print... cu lanţuri şi bănuţi.

Viorica Dăncilă nu conteneşte să ne surprindă. Dacă în alte ocazii i-am admirat ţinutele vestimentare şi stilul adecvat funcţiei sale, cu rochii etui accesorizate cu broşe, iată că de data asta premierul României a ieşit din tiparele cu care ne-a obişnuit şi, la fel ca în alte câteva situaţii, a gafat.

Astăzi, când toată presa a fost cu ochii pe ea la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, la finalul căreia şi-a anunţat candidatura pentru şefia partidului, Viorica Dăncilă a ales să îmbrace o rochie din saten bleumarin, cu imprimeu auriu, reprezentând lanţuri şi bănuţi.

Chiar dacă printul este unul în vogă, fiind preluat de mai multe case de modă renumite, croiul rochiei, precum şi contextul în care aceasta a fost purtată au fost nefericit alese.

Stilistic vorbind, lungimea până la jumătatea gambei şi acel volan, care se dorea a da o formă de sirenă rochiei, adaugă volum siluetei (şi aşa robuste), anulând complet zona taliei. Printul nu doar că lasă loc interpretărilor, dar şi încarcă excesiv zona bustului.

Din păcate, machiajul n-a făcut decât să accentueze acest look nepotrivit, conturul de buze şi machiajul ochilor fiind mult prea evidente.

În orice caz, se pare că doamnei prim-ministru îi place mult acest print, el regăsindu-se şi într-o altă ţinută abordată, cu bluză şi costum bleumarin uni - o alegere mai potrivită pentru birou.