Vedete

Virgil Ianţu împlineşte astăzi 49 de ani. Ce cadou inedit i-au făcut colegii în această zi specială

Virgil Ianţu împlineşte astăzi 49 de ani. Ce cadou inedit i-au făcut colegii în această zi specială camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Într-o zi cu puternică simbolistică numerologică, vedeta TVR a avut parte de cele mai frumoase surprize.

Pentru Virgil Ianţu, ziua de 20 februarie este una specială în fiecare an, dar în acest magic 2020, ziua sa de naştere are deja conotaţii numerologice aparte, cu multiple permutări între cifrele 0 şi 2.

Mai mult, întrucât aniversează 49 de ani, acesta este ultimul an pe care îl serbează până la atingerea pragului celor 5 decenii de viaţă, colegii de la „Câştigă România!” numindu-l cu simpatie „Agentul 7X7”. 

Prietenii şi echipa alături de care realizează concursul de cultură generală i-au pregătit şi o surpriză vedetei TVR 2. Ei şi-au pus talentul la bătaie şi au scris, cu umor, o poezie în spiritul concursului „Câştigă România!”. 

„Talentat şi muncitor,
Muzician, dar şi-actor
Cel mai fain prezentator
Şi-mpătimit călător
Pune accentul pe fapte,
E agentul 7 ori 7 😎
Virgil Ianţu aţi ghicit
Este azi sărbătorit! 🎉
Îţi dorim să fii iubit,
Tânăr şi neliniştit,
Sănătos şi vesel foarte
De bani, noroc să ai parte!
La mulţi ani cu bucurie
Bunătăţi în farfurie
C-un vin bun sau o tărie
Armonie în familie
Prieteni buni şi energie!👌
Iar la noi în emisiune
Să prezinţi cu pasiune,
Emoţii şi multe glume
Să afle întreaga lume
De acest concurs pe bune!
S-avem concurenţi deştepţi
Dezinvolţi şi înţelepţi
Să fim cu toţii mai bogaţi,
Sau măcar culţi, relaxaţi!
La mulţi ani, Virgil Ianţu!
#49 #lamultiani”

Trupa de fete de acasă, partenera sa de viaţă şi fiica sa, l-au surprins cu urări şi cu flori. „20.02.2020. Sună fain! Aceste frumoase domniţe îmi fac zilnic cel mai frumos cadou din lume, dragostea lor. La mulţi ani, minunatelor! Vă mulţumesc!” a fost mesajul său pentru Roxana Alexandru şi Jasmina.

Anul 2020 este o dublă aniversare pentru prezentatorul „Câştigă România!” care împlineşte şi 20 de ani de când a devenit prezentator. În urmă cu câteva zile, într-un stil ironic Virgil Ianţu scria pe Facebook: „Anul asta se împlinesc 20 de ani de când am început să devin antipatic, să ţin oamenii în tensiune şi să zăpăcesc copiii şi ei pe mine. Poza e prelucrată, nu aratam în halul ăsta!”.