Agenda

Vitas, interpretul piesei Divei din „Al cincilea element“, vine în România

Vitas, interpretul piesei Divei din „Al cincilea element“, vine în România

Artistul rus va concerta pe 7 aprilie la Sala Palatului. Iată detaliile. Vitas, rusul cu voce de diamant. Fenomenul Vitas, supranumit şi „vocea de diamant“ va aduce cele mai mari hituri ale sale în concertul organizat de Vreau Bilet, pe care-l va susţine pe 7 aprilie, la Sala Palatului, “History of my Love. 15 years with you”. Piesele pe care spectatorii concertului le vor putea asculta pe 7 aprilie sunt dintre cele mai variate: de la hitul Opera 2, care l-a făcut celebru pe Vitas în toata lumea, la cântece din folclorul rusesc, „Oci Ciornaie“, „Berega Rossii“ şi până la „Adagio“, „O, Sole Mio“, sau „La Dona e Mobile“. Parte a unui turneu mondial grandios, care a debutat la Moscova şi va continua în 42 de ţări ale lumii, “History of my Love. 15 years with you” este un concert prin care Vitas îşi arată recunoştinţa faţă de cei care l-au susţinut întotdeauna, i-au admirat performanţele artistice şi l-au iubit – fanii săi, din indiferent ce colţ al lumii s-ar afla ei.

Acest show, care va ajunge la Bucureşti înainte cu o lună de a fi prezentat la Chicago, Boston, New York sau Toronto, a fost pregătit în amănunt, vreme de câţiva ani şi conţine hituri care s-au aflat în topul preferinţelor publicului de peste tot din lume.

Trupa instrumentală DIVA, care se află pe scenă la toate concertele lui Vitas, îi va încânta şi pe spectatorii care se vor afla în sală la spectacolul de pe 7 aprilie. „Sensacia“, una dintre cele mai renumite trupe de balet din Rusia, care a performat şi pe scenele din Asia şi America Latina şi are o tradiţie de aproape un sfert de veac, va completa show-ul Vitas cu un regal de dansuri, de la cele clasice, până la cele moderne.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta şi „Lie, Ciocârlie“ în interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas.

Biletele, cu preturi între 90 şi 320 de lei, pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Vitas_7aprilie2016_04(1)

Comentarii

Articole asemănătoare