News

Vito Schnabel a uitat-o pe Heidi Klum. A fost surprins în compania a două femei sexy, la plajă!

Vito Schnabel a uitat-o pe Heidi Klum. A fost surprins în compania a două femei sexy, la plajă!

Diferenţa de 13 ani nu a fost o piedică în relaţia lui Heidi Klum (44) cu Vito Schnabel (31). Au fost împreună timp de 3 ani, dar recent şi-au spus ADIO. S-au iubit, s-au despărţit, ba mai mult, una dintre cele mai sexy femei, Heidi Klum, a fost înşelată de iubitul tinerel.

În luna septembrie, apropiaţii celor doi spuneau că Heidi şi Vito au decis să ia o pauză de la relaţie, iar un motiv ar fi şi faptul că locuiesc în oraşe diferite iar ea are 4 copii de care trebuie să aibă grijă. Dar de vină pentru ruptura relaţiei lor ar fi de fapt infidelitatea bărbatului care în luna iunie a fost fotografiat sărutând o altă femei, în Londra. Acest episod ar fi putut reprezenta picătura care a umplut paharul şi care a dus la sfârşitul relaţiei lui Heidi cu Vito.

Episoadele de infidelitate au fost nenumărate în cazul lui Vito, aşa că despărţirea de Heidi Klum nu pare să-l fi făcut să sufere prea tare. Fostul iubit al vedetei de televiziune a fost fotografiat în timp ce se bucura de o zi însorită la plajă alături de două modele focoase. Curatorul de artă a petrecut o zi pe o plajă VIP din Miami în compania a două superbităţi în costum de baie, iar Vito părea destul de fermecat de prezenţa celor două femei, mereu cu zâmbetul pe buze. Se pare că acesta este remediul perfect pentru el, remediul care îl ajută să uite de fosta iubită Heidi Klum.

Alături de Heidi în vacanţă în Italia prin 2016.

Foto: Hepta, Arhiva OK!

Modifică Setările