Vedete

Viviana Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea", a făcut furori la mare. Cum arată în costum de baie

Viviana Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea", a făcut furori la mare. Cum arată în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Vara a venit, iar frumoasele vedete nu se feresc să pozeze în costum de baie. Este şi cazul Vivianei Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea", care a făcut furori la mare.

O vedem pe Viviana Sposub de luni de zile la Pro TV. Este energică, are mereu cuvintele la ea, ea frumoasă şi adoră camerele de filmat. Unde mai pui că are şi o voce superbă! A preferat totuşi să se dedice televiziunii, nu muzicii. S-a dedicat job-ului în utima perioadă, dar acum a venit vara şi e pregătită de distracţie!

Coprezentatoarea de la Pro TV a bifat prima ieşire la mare pe vara aceasta. Nu vă gândiţi că a stat pe sezlong o zi întreagă, ei îi place aventura! Viviana Sposub a mers la o petrecere pe catamaran, în largul Mării Negre. S-a distrat, a dansat alături de gaşca ei de prieteni. Da, sexy vedeta de la Pro TV a pozat şi în costum de baie. Arată superb, are un corp tonifiat şi forme de invidiat!

Priviţi mai multe imagini în galeria foto!

Viviana Sposub e coprezentatoare la Pro TV din august 2019

Anul trecut, Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Antena 1, acolo unde prezenta rubrica Meteo. A revenit imediat pe sticlă, dar la Pro TV. Este coprezentatoare la "Vorbeşte lumea". "Sunt fericită! Merg la muncă cu multe emoţii şi cu zâmbetul pe buze. Am primit şi păreri negative, dar pentru mine mai mult contează sutele de mesaje de la oamenii frumoşi care mă susţin. Vă îmbrăţişez cu multă căldură şi sper să ne urmăriţi şi săptămâna următoare în număr la fel de mare!❤️❤️❤️", spunea ea în urmă cu luni de zile. 

Colega Adelei şi a lui Cove este prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. Viviana Sposub a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările