Vedete

Viviana Sposub şi George Burcea se gândesc la căsătorie? "Chiar mă văd măritată! Tânără vreau să fiu"

Viviana Sposub şi George Burcea se gândesc la căsătorie? "Chiar mă văd măritată! Tânără vreau să fiu" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De câteva luni de zile trăieşte cea mai neaşteptată poveste de iubire! Viviana Sposub a făcut declaraţii despre relaţia cu George Burcea, dar şi despre planurile lor de viitor!

George Burcea şi Viviana Sposub s-au cunoscut la "Ferma", emisiunea de la Pro TV. Chiar ea a declarat că înainte avea nu cea mai bună părere despre el, însă pe parcursul show-ului a descoperit ce fel de om este. L-a cunoscut cu adevărat şi s-a îndrăgostit de el. Chiar pe parcursul competiţiei au format un cuplu, au surprins cu relaţia lor. 

Emisiunea s-a încheiat, dar nu şi relaţia lor! După show, cei doi formează un cuplu, sunt mai fericiţi ca niciodată. Din păcate, îndrăgostiţii au fost infectaţi cu coronavirus, dar pe perioada carantinei au locuit împreună. S-au cunoscut, s-au iubit, şi-au dat seama dacă sunt suflete pereche sau nu. Momentan, George Burcea şi Viviana Sposub nu locuiesc împreună. 

El se concentrează la proiectele pe care le are, vrea să scoată curând un film, iar ea îl susţine necondiţionat. Surprinzător, Viviana a oferit detalii din culisele relaţiei lor. Se vede mireasă tânără. Oare cei doi se gândesc la căsătorie?

"Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu...mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. (...) Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (...)", a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. 

Care e visul cel mare al lui George Burcea. Speră să se întâmple cât mai curând

"Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. (...) Este un roman autobiografic, inspirat din viaţa mea şi cea a mamei mele şi îmi doresc să-l transform într-un film."

Foto: Pro TV, Instagram

 

Modifică Setările