News

Vlad Craioveanu a renunţat la postul lui Adrian Sârbu. Unde poate fi auzit


Vlad Craioveanu a renunţat la postul lui Adrian Sârbu. Unde poate fi auzit

Vlad Craioveanu a renunţat la emisiunea pe care o avea la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, dar a părăsit şi matinalul de la radio Smart FM.

Din 21 iunie, Vlad intră în echipa Digi FM. De luni până vineri, de la 14:00 până la 17:00, el va avea o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informaţia, fără a o complica, şi unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară.

„Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituţiei şi pentru că impărtăşesc aceeaşi ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii şi după-amiază. Să iau pulsul României şi după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să ştii”, spune Vlad Craioveanu, pregătit să cucerească ascultătorii.

„Vlad este un câştig atât pentru noi, creativitatea lui ne completează, cât şi pentru ascultători. Opiniile lor contează şi vor fi puse în valoare de vechiul nostru prieten şi, în acelaşi timp, noul nostru coleg”, spune Cetin Raşit, Director de programe şi realizator Digi FM.

Vlad Craioveanu este unul dintre oamenii de media neconvenţionali, care îşi spun părerea în mod direct şi răspicat. Indiferent că este vorba de radio sau de televiziune, vocea sa e la fel de puternică şi reuşeşte să ajungă la fiecare român care îl urmăreşte.

 

Modifică Setările