News

Vlad Gherman, reacţie după moartea actorului Bogdan Stanoevici: "Parcă trăiesc un coşmar"

Vlad Gherman, reacţie după moartea actorului Bogdan Stanoevici: "Parcă trăiesc un coşmar"

Au fost colegi! Vlad Gherman, tânărul actor, a avut multe de învăţat de la Bogdan Stanoevici

Vlad Gherman şi Bogdan Stanoevici s-au împrietenit pe platoul de filmare al serialului "Fructul Oprit", iar de atunci între cei doi s-a creat o relaţie specială. Iată că acum Vlad Gherman a reacţionat după ce a aflat că actorul s-a stins din viaţă.

"Parcă trăiesc un coşmar. Nu pot să îmi revin. Ţin minte că şi cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în braţe la final şi am început să plâng. I-am mulţumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun “fiu” pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic şi şarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar şi aşa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!", a spus Vlad Gherman, vizibil afectat de moartea lui Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani

Bogdan Stanoevici a murit marţi, la vârsta de 62 de ani, potrivit surselor Observator. Ştirea a fost confirmată şi de dr. Şerban Bubenek, manager la Institutul CC Iliescu din Bucureşti. Stanoevici a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2019.

Actorul Bogdan Stanoevici (62 de ani), fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni şi fost candidat la Preşedinţia României, în 2019, era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din Bucureşti. Iniţial a fost depistat cu COVID-19 şi internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătăţii sale s-a agravat din cauza unei infecţii nosocomiale căpătată în spital.

Surse medicale au declarat pentru Adevărul că infecţia cu noul coronavirus îi distrusese complet plămânii lui Bogdan Stanoevici. Actorul a murit marţi, după o luptă foarte dificilă cu boala.

Foto: Antena 1

Modifică Setările