News

Vladimir Drăghia îşi dezmoşteneşte fiica de doar patru ani? "Avem o problemă în familie"

Vladimir Drăghia îşi dezmoşteneşte fiica de doar patru ani? "Avem o problemă în familie" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A fost cât se poate de serios şi a spus-o în faţa sutelor de mii de fani care îl urmăresc. Ce decizie a uat Vladimir Drăghia?

În iulie 2017, Vladimir Drăghia a trăit cea mai mare bucurie: a devenit tată pentru prima oară. De atunci, şi viaţa lui, dar şi a soţiei, a lui Alice Cavaleru, s-a schimbat radical. Au primit-o în viaţa lor pe Alaia Zora, cea mai frumoasă fetiţă, cea mai jucăuşă, care are mereu zâmbetul pe buze. Rapid a trecut timpul, rapid au învăţat şi ei să devină părinţi şi iată că Zora are acum patru ani. Fetiţa merge cu părinţii în vacanţe şi, cel mai important, îşi spune liberă părerile, pune întrebări, se formează deja pentru viitor. 

Un episod neaşteptat a avut loc între cei doi, un episod tată-fiică. Povestea începe în urmă cu ani de zile, când Vladimir Drăghia a participat la Survivor România. Alaia Zora avea dor câteva luni când el a plecat în Republica Dominicană. A luptat şi a câştigat marele premiu, dar a preferat să îl doneze. A făcut o faptă caritabilă. Spunea atunci: "La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei".

Apoi s-a întors în sânul familiei şi nu a mai participat la o competiţie de acest gen, a stat alături de soţie şi de micuţa lor. Iată că acum, acesta a dezvăluit sincer în mediul online că: "Avem o problemă în familie". Despre ce e vorba? 

Vladimir Drăghia se uită la Survivor România 2021 împreună cu fetiţa lui. Alaia Zora e atentă la toate jocurile, la toţi concurenţii şi îşi spune şi părerea despre ei. Vladimir Drăghia a făcut parte din echipa Faimoşilor, dar fiica lui vrea să fie războinică: "Tu ce eşti, Faimoasă sau Războinică?", iar Zora a reacţionat: "Războinică!", "Vrei să fii dezmostenită?" a continuat Vladimir: "Cum să spui asa ceva, nici în gluma...Nu dormi în pat în seara asta", a mai spus acesta.

Micuţa nu s-a abţinut şi a continuat să spună că vrea să facă parte din echipa Războinicilor: "Tu eşti războinică? Te dezmoştenesc. Gata", a glumit Vladimir Drăghia. Întreg momentul a fost încărcat pe Instagram, iar fanii acestuia s-au putut amuza. 

 

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările