News

Vladimir Putin, la hochei pe gheaţă şi la 66 de ani! FOTO&VIDEO

Vladimir Putin, la hochei pe gheaţă şi la 66 de ani! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Preşedintele rus nu încetează să ne uimească! Zilele trecute a făcut o demonstraţie de agilitate pe patinoarul din Piaţa Roşie, la Moscova.

Dacă în trecut făcea scufundări în Marea Neagră şi în Lacul Baikal, iată că, la 66 de ani, Vladimir Putin ne demonstrează că încă mai poate face faţă unui meci de hochei pe gheaţă. El a participat la un meci amical, alături de alţi politicieni şi vedete din lumea sportului. Cum era de aşteptat, echipa lui Vladimir Putin a câştigat cu 14-10.

La evenimentul din Piaţa Roşie din Moscova a participat şi Pavel Bure, fost jucător la echipa New York Rangers. Meciul face parte din "Liga nocturnă a amatorilor de hochei", competiţie fondată de Putin, în 2011. Acum, în echipa lui Vladimir Putin s-au aflat şi câţiva membri ai Guvernului.

Liderul de la Kremlin e un sportiv înrăit, având până şi centura neagră la judo. Vladimir Putin mai e pasionat şi de curling, călărie, dar şi de înot. În trecut chiar a efectuat scufundări în Marea Neagră şi în Lacul Baikal.

Foto: Facebook/http://kremlin.ru

Comentarii

Articole asemănătoare

Este sau nu Vladimir Putin proaspăt tătic?

Gossip

Este sau nu Vladimir Putin proaspăt tătic?

Ei bine, de câteva zile, presa elveţiană vuieşte din cauza acestui zvon şocant: liderul rus Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de către partenera sa de viaţă (dacă nu chiar soţie), fosta gimnastă Alina Kabaeva, într-o clinică din cantonul elveţian

Gossip

Vladimir Putin suferă de o formă de autism?

Cotidianul „USA Today“ a intrat în posesia unui raport din 2008, realizat de un centru de studii al Pentagonului, în care se afirmă că preşedintele rus ar avea de sindromul Asperger.