News

“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un regizor i-a cerut să-şi scoată bluza în spatele camerelor de filmat?

“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un regizor i-a cerut să-şi scoată bluza în spatele camerelor de filmat? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A apărut într-o mulţime de filme în cei 30 de carieră ai ei şi, în tot acest timp, a avut parte de experienţe minunate, dar şi de întâmplări care au marcat-o în mod negativ şi despre care nu îşi aminteşte cu plăcere.

Ei bine, da, şi JLo se numără printre divele care au fost hărţuite sexual de-a lungul carierei lor hollywoodiene! Starul latino a vorbit despre experienţa care i-a creat mare panică la momentul respectiv în noul număr al revistei The Hollywood Reporter, pe coperta căreia se află împreună cu colegele ei Scalett Johansson, Renee Zellweger, Lupita Nyong'o, Awkwafina şi Laura Dern.

Jen susţine că s-a aflat, la un moment dat, într-o situaţie care părea fără ieşire pentru o femeie latino la început de carieră în showbizul american. Ea a recunoscut că a avut o întâlnire cu un regizor pentru a discuta despre un anumit film, iar acesta a avut îndrăzneala de a-i cere actriţei să-şi dea jos bluza pe care o purta în acel moment.

“Voia să-mi vadă sânii”, spune pe şleau vedeta. Şi ce-a făcut ea în acel moment decisiv pentru viitorul ei la Hollywood?

“Fără să stau prea mult pe gânduri, i-am spus: <Nu suntem la filmări!> Şi am refuzat, bineînţeles, m-am apărat cum am ştiut mai bine. Acum îmi vine să râd când îmi aduc aminte cât de panicată eram în acea situaţie. Ca să nu mai spun că atunci era şi un designer de costume cu noi în cameră, deci nu eram singuri. Mai era o femeie lângă noi şi, cu toate astea, el tot mi-a cerut să-mi dau bluza jos, iar eu am spus <Nu!>. Din fericire, a ieşit din mine latura aceea din Bronx, care m-a făcut să-i spun: <Nu trebuie să-ţi arăt sânii, nu, nu. O să-i vezi doar la filmare.>”   

Foto - Instagram, The Hollywood Reporter

Modifică Setările