Gossip

Vom avea primul James Bond de culoare?

Cel puţin asta am aflat în urma atacului informatic asupra Sony Pictures, prin care mesaje, date personale şi informaţii confidenţiale, dar şi filme, unele nelansate, au fost publicate ilegal. A, da, şi celebra remarcă a unui producător de la Hollywood despre Angelina Jolie, catalogată de acesta drept o râzgâiată fără talent.

Numele actorului britanic Idris Elba a fost vehiculat de mai mult timp ca un potenţial înlocuitor al lui Daniel Craig în rolul Agentului 007. Dar, în prezent, starul de culoare pare să aibă cele mai multe şanse pentru a deveni viitorul James Bond, după ce a fost propus într-un e-mail trimis de copreşedinta Sony Pictures, Amy Pascal.

"Idris ar trebui să fie următorul Bond", se spune în mesajul trimis de Amy Pascal lui Elizabeth Cantillon, fost vicepreşedinte executiv al producţiei distribuite de Columbia Pictures.

E-mailul a fost publicat de Thedailybeast.com, după ce a apărut pe internet în urma atacului informatic din 24 noiembrie asupra reţelei companiei Sony Pictures. Printre informaţiile publicate se află şi o variantă a scenariului pentru viitorul film cu Agnetul 007, "Spectre".

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013).