News

Vor o carieră în politică! Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare

Vor o carieră în politică! Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ei iubesc muzica, au cariere de succes de zeci de ani, dar iată că acum se implică şi în politică. Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare, la alegerile care vor avea loc în luna decembrie a acestui an. 

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist în judeţul Mureş. Cei doi au devenit colegi de partid cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, politicieni care în trecut au făcut parte din PSD.

În judeţul Mureş, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschisă de Sanda Ladoşi, iar pe locul 2 se află compozitorul Andrei Kerestey, scrie adevarul.ro. 

Cum e viaţa lui Marcel Pavel după ce a suferit din cauza coronavirusului

Se ştie că artistul a fost infectat cu coronavirus, a petrecut multe zile în spital. S-a vindecat, dar acum trebuie să respecte cu sfinţenie numeroase reguli. Marcel Pavel a fost nevoit să renunţe la antrenamentele istovitoare şi la orele de alergat.

Cu toate astea, artistul nu a putut să renunţe în totalitate la orele de sport. ”Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieşit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciţii. Acum fac exerciţii banale: flotări, genuflexiuni, aplecări şi exerciţii pentru respiraţie. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme şi atunci doar alergare uşoară”, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Foto: Facebook

Modifică Setările