News

Vor să se elibereze, după 16 ani de relaţie şi 4 de mariaj. Jason Momoa îi spune adio soţiei mai în vârstă

Vor să se elibereze, după 16 ani de relaţie şi 4 de mariaj. Jason Momoa îi spune adio soţiei mai în vârstă camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Jason Momoa şi Lisa Bonet s-au despărţit la patru ani de la nuntă şi după o relaţie lungă, de 16 ani.

Lisa în vârstă de 54 de ani este cu 12 ani mai mare decât actorul, care are 42 de ani. Cei doi şi-au anunţat despărţirea miercuri, într-un anunţ comun. Cei doi au scris că dragostea lor va dăinui mereu, însă fiecare doreşte să-l elibereze pe celălalt.

Şi într-adevăr, dacă mariajul devine o cuşcă, e bine să te eliberezi. Jason Momoa şi Lisa Bonet au împreună doi copii: Pe fiica Lola, în vârstă de 14 ani şi pe fiul Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani. Bonet este şi mama celebrei Zoë Kravitz, fiica pe care o are cu fostul soţ, cântăreţul Lenny Kravitz. Momoa şi Bonet şi-au început relaţia în 2005 şi s-au căsătorit în 2017.

Mesajul lor este elocvent şi probabil în asentimentul multor cupluri: ”Am simţit schimbările şi stinghereala timpurilor transformatoare pe care cu toţii le trăim. Are loc o adevărată revoluţie, iar familia noastră nu face excepţie. Simţim şi ne dezvoltăm mai departe, din aceste schimbări masive şi uimitoare.... De aceea vă anunţăm noutăţile legate de familia noastră şi faptul că o vom lua pe drumuri separate.”

Cuplul doreşte să-şi continue viaţa cu sinceritate şi demnitate.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările