Lifestyle

Vor să se mute împreună? Ben şi Jen sunt în căutarea cuibuşorului de nebunii perfect. Ce proprietăţi luxoase au vizionat cei doi

Vor să se mute împreună? Ben şi Jen sunt în căutarea cuibuşorului de nebunii perfect. Ce proprietăţi luxoase au vizionat cei doi camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost văzuţi în timp ce cercetau o casă absolut superbă din Los Angeles. Proprietatea uimitoare este cotată la 85 de milioane de dolari.

Aşadar, ”casă” nu este tocmai un termen potrivit pentru această locaţie. Se vede treaba că relaţia este din ce în ce mai serioasă şi faptul că sunt la a doua încercare le dă acum siguranţa că nu mai fac greşeli. Cuplul momentului este probabil asumat şi conştient de faptul că dacă s-au regăsit, ar fi bine să nu se piardă din nou.

Cele două celebrităţi au fost văzute scrutând somptuoasa proprietate din apropierea Beverly Hills-ului marţi, din maşina lui Ben Affleck, o limuzină Mercedes neagră.

Având în vedere suma colosală cerută pentru proprietate, e posibil ca achiziţia să se facă cu contribuţia amândurora. Mai ales că ambii au copii, iar în cazul în care s-ar muta împreună desigur că şi copiii ar locui acolo, iar în cazul lui Ben ar veni în zilele în care nu ar sta cu mama lor, Jennifer Garner.

Proprietatea fabuloasă care i-a cucerit pe cei doi are 4000 metri pătraţi, 12 dormitoare, 24 de băi, un complex sportiv interior, teren de baschet, piscină, iar acestea sunt doar câteva dintre facilităţile somptuoasei locaţii.

Există spaţii ataşate pentru angajaţi, dar şi o parcare pentru 80 de maşini!

Potrivit TMZ, după ce au făcut turul acestei uimitoare proprietăţi, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au mai văzut încă o locaţie, în Toluca Lake, deţinută de Bob Hope. De aici sunt pozele ataşate în Galeria Foto.

Această a doua casă este estimată la 40 milioane dolari şi deţinută de omul de afaceri Ronald Burkle.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările