News

Vorbe grele între văduva lui Kobe Bryant şi actriţa Evan Rachel Wood, care îl făcuse pe sportiv violator: ”E ordinar ce ai spus, nu am cuvinte!”

Vorbe grele între văduva lui Kobe Bryant şi actriţa Evan Rachel Wood, care îl făcuse pe sportiv violator: ”E ordinar ce ai spus, nu am cuvinte!”

La un an de la moartea baschetbalistului Kobe Bryant, văduva sa nu-şi găseşte liniştea, mai ales când vine vorba de întinarea memoriei acestuia. Vanessa i-a dat replicat actriţei Evan Rachel Wood, care a ţinut să precizeze că legendarul sportiv era un ”violator”.

Moartea baschetbalistului Kobe Bryant, dispărut în urma unui accident aviatic, alături de una din fiicele sale, a şocat o lume întreagă. La momentul acela, miliarde de oameni i-au adus omagiu, mai puţin unul. Actriţa Evan Rachel Wood, din celebrul serial ”Westworld”. 

La scurtă vreme după moartea lui Kobe, Rachel a postat un mesaj neaşteptat: ” Da, este tragic ce s-a întâmplat, mă doare inima când mă gândesc la familia lui. A fost un erou al sportului. Dar şi un violator. Două amănunte la fel de adevărate.”

Kobe Bryant si familia sa

Deşi mesajul actriţei a fost publicat anul trecut, abia acum şi-a adunat văduva sportivului puterile să îi dea replica actriţei, într-un mesaj public acid.

”Mesajul tău fals, insensibil, plin de calomnie şi de prost gust, din data de 26 ianuarie 2020, este atât de ordinar şi deranjant că nu am cuvinte. Din cauza unora ca tine, oameni de culoare nevinovaţi ajung la închisoare pentru crime pe care nu le-au comis. Faptul că a fost acuzat de ceva nu înseamnă că e şi vinovat. NU CUNOŞTI DATELE PROBLEMEI!” 

Evan Rachel Wood

Întâmplarea la care face referire Evan Rachel Wood a avut loc în 2003, când Kobe Bryant a fost acuzat că ar fi violat o tânără de 19 ani. Cazul, însă, nu a mai ajuns în instanţă, întrucât fata a renunţat să mai depună mărturie. 

În acelaşi timp, Evan Rachel Wood a făcut declaraţii şocante şi la începutul acestui an, acuzându-şi fostul logodnic, pe Marilyn Manson, de abuz. Aceasta a spus că artistul ar fi abuzat-o ani la rând, încă din adolescenţă. Mason a negat acuzaţiile, calificându-le drept ”distorsionări oribile ale realităţii”.

Foto: Profimedia

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările