Gossip

Voyeurism şi corupere de minore. Totul despre viaţa sexuală a lui Elvis

Voyeurism şi corupere de minore. Totul despre viaţa sexuală a lui Elvis

Regele Rock’n’Roll se bucura de un succes atât de mare printre reprezentantele sexului frumos, încât cu toţii ne-am imaginat că Elvis a avut o viaţă sexuală cât se poate de bogată. Şi chiar aşa a şi fost!  

S-a culcat cu fete de 14 ani toată viaţa lui

A avut o preferinţă pentru adolescente toată viaţa lui, fiind cuplat cu Reeca Smith, care avea numai 14 ani, chiar înainte de-a muri. Dar asta era o practică obişnuită la Elvis. Chiar înainte de-a se însura cu Priscilla – care avea tot 14 atunci când a luat-o la el acasă şi şi-au început relaţia amoroasă – Regele Rock’n’Roll se iubea cu Jackie Rowland, tot de 14 ani.

Se pare că Presley a fost atât de devastat de moartea mamei sale, încât nu se simţea niciodată confortabil alături de femei de vârsta lui, ci căuta numai compania puştoaicelor, pe care nu le considera deloc ameninţătoare. Virginele, care mai aveau şi o latură maternă, blândă, erau preferate de star, iar ele vorbeau adesea de manierele ireproşabile ale iubitului lor. Reeca Smith, de pildă, susţinea că Elvis era foarte respectuos cu ea: “Nu a profitat de mine în niciun fel!” Până la un punct, când relaţia lor intimă s-a consumat totuşi!...

Modifică Setările