Fashion

Vrea să demonstreze că e cea mai cea! Kim Kardashian, în latex din cap până-n picioare

Vrea să demonstreze că e cea mai cea! Kim Kardashian, în latex din cap până-n picioare

New York City, NY - TV personality Kim Kardashian was spotted arriving at the Tom Ford party in style looking elegant and sexy in a black pleather dress and sporting a new silver hairdo. Pictured: Kim Kardashian BACKGRID USA 6 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ieri, se spunea în presa internaţională că starleta a fost detronată şi că nu mai e femeia cu cele mai voluptuoase şi apetisante forme. Acum, Kim ţine să demonstreze că e în continuare o bombă sexy şi că are de gând să revină la statutul care a consacrat-o. Cum? Prin şedinţe foto scandaloase (vezi fotografia în copac) şi prin apariţii cât mai sexy (iat-o în latex). Schimbare de look pentru Kim Kardashian! Nevasta lui Kanye West s-a săturat să fie privită drept o mamă implicată şi o soţie devotată. Vrea să le arate cârcotaşilor că e la fel de scandaloasă şi sexy ca atunci când şi-a făcut debutul în showbizul american. Iar pentru asta, Kim a scos de la ”naftalină” cele mai îndrăzneţe şi sexy outfituri pe care le posedă.

Drept mărturie stă această apariţie de-a ei, de aseară, de la un show din cadrul Săptămânii Modei din New York. Kim a apărut îmbrăcată la acest eveniment în latex negru, din cap până-n picioare, punându-şi în evidenţă fundul proeminent şi sânii voluptuoşi. Ba mai mult, a recurs şi la o schimbare de hairstyle, vopsindu-şi părul în blond-platină şi apelând la o meşă. Deci, voi ce spuneţi? E mai sexy decât Blac Chyna?

foto: hepta