Lifestyle

Vrei să devii make-up artist? Înscrie-te la cursurile organizate de Elena Ciftci în Londra şi Birmingham

Vrei să devii make-up artist? Înscrie-te la cursurile organizate de Elena Ciftci în Londra şi Birmingham camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Make-up artistul preferat al Valentinei Pelinel şi-a extins business-ul peste hotare.

Elena Ciftci este una dintre make-up artiştii de la noi care au reuşit să-şi facă un nume în domeniul frumuseţii, colaborând cu diverse celebrităţi pentru evenimente mondene, pictoriale, videoclipuri ori chiar evenimente cu caracter privat.

După o lungă experienţă acumulată în zona de beauty, Elena Ciftci şi-a creat propria echipă de profesionişti, organizând apoi şi cursuri de make-up pentru cele care-şi doreau să se specializeze în acest domeniu sub titulatura Ciftci Elena Academy.

Cu un palmares de invidiat, cea care este de ani buni make-up artistul preferat al Valentinei Pelinel îşi duce business-ul la alt nivel. La cererea româncelor de peste hotare, Elena Ciftci organizează primele cursuri de bază în Anglia, mai exact în Birmingham şi Londra!

Cursurile sunt de bază sau de avansaţi, iar pentru înscriere puteţi accesa www.ciftcielena-makeupartist.ro sau scrie pe mail [email protected].

Perioada pe care se desfăşoară cursurile în Londra sunt: 7-11 octombrie şi 2-6 decembrie, iar în Birmingham 14-18 octombrie şi 25-29 noiembrie. 

Comentarii