News

”Vrem trei sau patru copii”. Cine a declarat asta?

”Vrem trei sau patru copii”. Cine a declarat asta?

Fac unul dintre cele mai simpatice cupluri de peste Ocean, iar fetiţa lor Luna, venită pe lume acum opt luni, s-a dovedit a fi o adevărată frumuseţe. Aşadar, vestea că-şi mai doresc copii ne surprinde plăcut! Chrissy Teigen şi John Legend Chrissy Teigen şi John Legend, căci despre ei era vorba, vor să-şi mărească familia, aşa că vor face tot ce le stă în putere. Cel puţin asta a declarat artistul, în timpul unui interviu pentru „The Journal”. ”Este un lucru minunat. Sperăm să nu ne oprim aici. Vrem mai mulţi. Trei sau patru.”, a mărturisit acesta la întrebarea reporterul legat de relaţia cu fiica sa şi despre viaţa sa ca tătic.

Totuşi, John a mărturisit că nu vor putea deveni din nou părinţi pe cale naturală şi că vor apela, ca şi-n cazul primului născut, la tratamentele de fertilitate şi la fertilizare în vitro. ”Ne-am dat seama la un moment dat că trebuie să mergem la doctor pentru a vedea de ce nu poate rămâne însărcinată. Şi na, ştiţi că-n cazul unora este mai greu. Noi am fost fericiţi să aflăm că vom putea totuşi să devenim părinţi. Totuşi, doctorul nu ne-a oferit vreun motiv clar pentru care nu putem face asta pe cale naturală. Am făcut ce a trebuit să facem”, a povestit acesta.

John Legend, Chrissy Teigen & Luna
De opt luni sunt părinţii micuţei Luna

Şi Chrissy a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre noul statut. ”A fost cu adevărat interesant şi amuzant, fiecare zi e diferită de cealaltă, şi să urmăreşti toate schimbările prin care trece este cu adevărat drăguţ”, le-a spus Chrissy celor de la Entertainment Tonight.

chrissy-teigen-fetita9
Ea e Luna.

foto: arhivă, Instagram