News

Pe vremuri, erau HOT!

Azi, mai degrabă, NOT. Dacă prin anii ’90 posterele cu trupurile lor sculptate atârnau pe unde nu te aşteptai, acum nu-i mai poţi privi în faţă. Ce s-a întâmplat cu foştii bătăuşi sexy?

Au fost odată ca niciodată trei supere­roi arătoşi, la Hollywood. Ne referim la anii de glorie ai casetelor video cu filme precum Sport sângeros, Dublu Impact, Ram­bo şi alte pelicule cu muşchi şi sânge pe pereţi. Circa 20 de ani mai târziu, îi găsim pe eroii serilor noastre video într-o încercare ridicolă de a ţine timpul pe loc, cu ajutorul celor mai nereuşite ope­raţii estetice văzute vreodată.

Mickey Rourke

Să începem cu exponatul cel mai deteriorat din trioul bătăuşilor: doamnelor şi domnilor, vi-l prezentăm pe Mickey Rourke! Dacă acum 29 de ani multe femei ar fi dat orice să stea chiar şi „nouă săptămâni şi jumătate“ cu el, azi niciuna n-ar mai rezista nici măcar nouă zile lângă actor. Şi nu, nu-i din cauza vârstei de 62 de ani, ci a acelei salate de operaţii estetice ratate, lucru admis chiar şi de către actor. E drept că Mickey, fost băiat frumos, n-ar fi apelat la bisturiu dacă meciurile de box în care s-a implicat în ultimii ani nu i-ar fi distrus faţa: nasul spart şi oasele pomeţilor fracturate. A fost nevoie de-o reconstrucţie, evident, însă Rourke a apelat la cine nu trebuia.

Click pe următoarea!

Sylvester Stallone

Exponatul numărul doi! La cei 68 de ani ai săi, nici Sylvester Stallone n-a stat departe de bisturiu, încercând să-şi ajute chipul să ţină pasul cu trupul cel încă bine clădit. Numai că injecţiile cu botox, intervenţiile de la nivelul ochilor şi liftingul facial nu au niciodată aceleaşi rezultate benefice pe care le are sportul. Spre deosebire de colegul de suferinţă Mickey Rourke, Sly n-a recunoscut niciodată că s-ar fi operat. E ceva ce nici Rambo, nici Rocky Balboa n-ar face… Interesant este că ambii eroi îşi vor continua, anul acesta, aventurile pe marele ecran cu o faţă… de plastic.

Click pe următoarea!

Jean-Claude Van Damme

Exponatul numărul trei! Fostul soldat universal Jean-Claude Van Damme (54) nu poate fi bănuit de intervenţii chirurgicale, căci faţa sa este uscată şi îmbătrânită înainte de vreme, de parcă starul ar fi trăit ani buni doar cu pâine şi sare. Nu ne îndoim că specialistul în arte marţiale poate face şi azi faimosul lui şpagat cu aceeaşi uşurinţă din tinereţe, căci actorul se menţine suplu ca un balerin. Însă faţa lui a văzut, cu siguranţă, zile mai bune. Bănuim, însă, că acesta este rezultatul atâtor sporturi sângeroase, combinate cu cinci mariaje eşuate şi un consum îndelungat de droguri. A, şi acel bronz artificial chiar nu ajută, dimpotrivă…

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, photoland/corbis images

Modifică Setările