Muzica

Vunk a lansat clipul piesei „Scapă-mă de ea“

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoţii, de inima lor, dar, într-un final, cedează şi trebuie să le accepte aşa cum sunt. În acelaşi timp, în secvenţele de play cu trupa, băieţii de la Vunk sunt invadaţi, fugăriţi şi chiar dărâmaţi de fanii care aleargă printre ei, toata nebunia fiind parte din scenariu.

Regia clipului este semnată tot de fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea, care şi-au pus amprenta atât pe videoclipurile „Pleacă!“ şi „Lacrimi de coniac“, cât şi pe primul DVD al trupei, „Vunk la înălţime“.

„Scapă-mă de ea“ este primul single de pe următorul album Vunk, care va fi lansat în toamnă. În acelaşi timp, acest clip lansează o campanie-premieră pentru piaţa de videoclipuri din România.

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc în Chişinău, unde s-a ţinut şi un casting special, iar restul în „Casa de Cultura Ion Manu“ din Otopeni.

„Să filmezi la Chişinău este Raiul pe Pământ. Nimeni n-are nicio treabă cu tine, de la poliţie până la simplii cetăţeni. Plus că ţi se oferă un decor spectaculos absolut gratuit. Un mit fals este însă că ar fi foarte ieftin. Nu prea e, sunt cam aceleaşi preţuri ca-n România. Bine, nu şi pentru Cornel, care şi-a spart telefonul vechi fix pe aeroport, imediat după aterizare şi şi-a cumpărat unul nou de acolo. Muult mai scump decât în România. Mai departe, am descoperit că puţină lume cunoaşte Vunk în Moldova; oricum, mult mai puţină decât în orice cătun din ţară. Toţi taximetriştii ne-au întrebat «Sunteţi din România?»“. Per ansamblu, ne-a plăcut mult. Oamenii, atmosferă, tot; a fost foarte frumos“, a povestit managerul VUNK, Cristian Stan.

Foto:pagina oficială

Modifică Setările