News

Walter Zenga, portret de familie la nunta unui dintre fii! După 12 ani, a reluat legătura cu un alt fiu

Walter Zenga, portret de familie la nunta unui dintre fii! După 12 ani, a reluat legătura cu un alt fiu camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Walter Zenga este unul dintre cei mai iubiţi italieni care au trecut vreodată prin România, marele portar fiind în ţara noastră antrenorul mai multor echipe, printre care Dinamo şi Steaua Bucureşti.

Pe lângă cariera de antrenor, Walter Zenga a rămas ataşat de ţara noastră şi datorită soţiei lui, Raluca, alături de care are doi copii, pe Walter Jr. şi pe Samira, însă celebrul sportiv nu a uitat nici de ţara lui natală.

Chiar dacă la finalul anului trecut şi în primăvara acestui an presa din Italia nota că Walter Zenga nu a mai vorbit de 20 de ani cu fosta lui soţie, Roberta Termali, iar de 12 ani nu mai ştie nimic de cei doi fii pe care îi are cu aceasta, Nicolo şi Andrea, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

În weekend, Jacopo Zenga, fiul lui Walter Zenga cu Elvira Carfagna, s-a căsătorit în Italia, iar la nuntă a fost prezent şi fostul portar, alături de actuala lui familie. Pentru a marca evenimentul, Walter Zenga a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii de la nuntă, iar în una dintre imagini apare alături de toţi cei cinci copii ai lui: Nicolo, Walter Jr., Samira, Jacopo şi Andrea.