News

Warren Beatty şi Faye Dunaway revin pe scena de la Oscar după incidentul penibil de anul trecut

Warren Beatty şi Faye Dunaway revin pe scena de la Oscar după incidentul penibil de anul trecut

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actors Faye Dunaway (L) and Warren Beatty speak onstage during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Este memorabil momentul de la Oscar 2017 când Warren Beatty şi Faye Dunaway, invitaţi să prezinte premiul pentru Cel mai bun film, au anunţat în mod eronat pelicula câştigătoare ca fiind "La La Land", deşi câştigătorul de drept era "Moonlight". Pe scena de la Oscar 2017. După dezastrul de la Oscar de anul trecut, în urma căruia actorii Warren Beatty (câştigătorul a doua premii Oscar) şi Faye Dunaway ( câştigătoarea unui premiu Oscar) au fost ridiculizaţi, iată că cele două legende de la Hollywood revin în mod surprinzător pe scenă şi la Premiile Academiei Americane de Film, anul acesta, după ce în 2017 au fost puşi într-o ipostază stânjenitoare de către organizatorii evenimentului.

Academia consideră că cel mai bun mod de a se asigură că oamenii potriviţi vor primi anul acesta premiul pentru Cel mai bun film este ca fix cei care au greşit anul trecut să prezinte din nou această categorie. Desigur, greşeală nu le-a aparţinut lor, ci a organizatorilor care nu le-au înmânat plicul corespunzător cu câştigătorul la acea categorie.

Potrivit TMZ, Warren Beatty şi Faye Dunaway vor face din nou onorurile la Oscar. Cei doi actori au apărut miercuri la Teatrul Dolby pentru repetiţii, în aşteptarea merelui moment de duminică seara, cu Faye spunând: "Prezentarea va fi mai bună a doua oară". 

Foto: Getty Images