Vedete

Weekend plin pentru Carmen Iohannis: tenis şi distracţie la zilele Sibiului FOTO

Weekend plin pentru Carmen Iohannis: tenis şi distracţie la zilele Sibiului FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Prima Doamnă e tot mai prezentă la evenimentele publice. Iată cum a petrecut weekendul trecut.

Prima oră de dirigenţie cu noua clasă a Primei Doamne s-a desfăşurat altfel. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis şi-a apropiat noii elevi printr-o întâlnire în afara sălii de clasă, chiar pe zgura terenului de tenis, unde s-a dat startul competiţiei Sibiu Open.

"Porţia de sănătate şi bună dispoziţie la Sibiu Open. Prima ora de dirigenţie", a notat aceasta pe pagina ei de socializare, alături de câteva fotografii cu noua clasă la care este dirigintă.

”Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, pentru vârstnici, pentru orice vârstă şi mai ales că tenisul este un sport frumos, elegant, plăcut tuturor şi dacă tot avem Sibiu Open atunci de ce să nu profităm de el. Sper că după ora asta de dirigenţie în aer liber, mulţi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, nu contează, dar şi de tenis”, le-a declarat Carmen Iohannis jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

Întrebată dacă urmează şi o excursie la Cotroceni - cunoscut fiind faptul că Prima Doamnă preferă să stea departe de problemele preşedinţiei şi de viaţa agitată din Capitală, soţia preşedintelui a răspuns că: ”Da, dacă o să mi-o ceară, dacă o să ne hotărâm să facem o excursie la Bucureşti, sigur o să vizităm şi Cotroceniul”.

Prima Doamnă a fost văzută şi la serbările oraşului din weekendul trecut, CibinFEST.

"Am mai fost la acest festival. Mă simt foarte bine aici. Este o atmosferă foarte plăcută. Este un loc în care sibienii se simt foarte bine şi este foarte bine că se păstrează tradiţia şi spiritul german, bucuria recoltelor. Toamna a sosit şi ne bucurăm şi pentru recolte, şi pentru atmosferă şi sperăm să fie o atmosferă plăcută permanent în Sibiu. Şi da, în familia Iohannis se bea bere.”