Vedete

What’s Up, probleme de sănătate după divorţ! Era invitat la o emisiune, dar nu a mai ajuns

What’s Up, probleme de sănătate după divorţ! Era invitat la o emisiune, dar nu a mai ajuns

La mijlocul lunii august, What’s Up dezvăluia că el şi soţia lui, Simina, care îi era şi manager, au decis să pună capăt unui mariaj care dura de foarte mulţi ani.

După ce a anunţat că s-au despărţit, What’s Up şi-a făcut o nouă iubită şi a afirmat că el şi Simina se separaseră cu câteva luni înainte de a anunţa public acest lucru, artistul dorind să facă aceste precizări după ce în mediul online se spunea că şi-ar fi înşelat soţia.

La mai bine de o lună după ce a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Simina, What’s Up pare să aibă unele probleme de sănătate, din cauza cărora nu a mai ajuns în platoul emisiunii „Star Matinal“, de la Antena Stars, acolo unde fusese invitat, alături de Cortes, de Popescu şi Flick.

„M-am trezit de dimineaţă cu măseaua umflată. Ştii când ţi-e frică de dentist şi tot amâni? Aveam o prietenă măsea care s-a cariat în ani de zile de maestecat cu ea şi acum de frică să merg la doctor, am zis lasă că trece de la sine. Mi e frică de injecţie. Deja am dat o fugă la stomatolog şi mi-a dat nişte antibiotic“, a spus What’s Up.

Modifică Setările